Trei economiwti au luptat ieri seara pentru calificari in Editia Saptamanii a Testului de Afacereza.
Invingatorul zilei si cel care a reusit sa-si adjudece premiul de 1000 de lei este Daniel Dima din Bucuresti. El i-a invins pe George Stoian, din Adunati, si pe Andrei Arma, din Bucuresti.
Testul de Afacereza se desfasoara pe o perioada de noua saptamani si se va incheia in decembrie cu doua finale, unde concurentii vor avea si mai multe sanse de castig. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar castigatorul va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro. Castigatorul Finalei Mici, ce se va desfasura pe 10 decembrie, va primi un tablou in valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitatii Artmark.
In fiecare editie a Testului de Afacereza se confrunta trei concurenti. Premiul pentru castigatorul editiei este de 1000 de lei.
In fiecare saptamana, timp de noua saptamani, de luni pana miercuri, este desemnat un castigator al editiei. Cei trei se vor intalni joia, cand este desemnat castigatorul saptamanii. Cei noua ocupanti ai locului intai la Editia Saptamanii primesc cate un smart phone si participa in semifinalele desfasurate in perioada 14 - 16 decembrie. Finalistii cactiga un laptop si se califica in Marea Finala din 17 decembrie. Cei noua ocupanti ai locului doi la Editia Saptamanii vor lupta in perioada 7-9 decembrie pentru calificarea in Finala Mica din 10 decembrie. Toti participantii la emisiunea concurs "Testul de Afacereza" vor fi recompensati cu abonamente la revista Monez Express.
Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.