Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (2.65 secunde)
O alta persoana care a intervenit in emisiunea de radio a fost sergentul tehnic in retragere Anthony W. Keel.
De formatie psiholog clinician si psihoterapeut, Andreea Denes prezinta la TvH emisiunea "Laboratorul emotiilor", in fiecare sambata, la ora 9.00.
Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Lucie Bouzigues se ocupa de reportaje si interviuri in emisiunea de dimineata si avea doua aparitii zilnice in cadrul acestui show.
Ea cu siguranta nu a citit cu atentie cartea lui John Fuller, prima consacrata cazului, nici pe cea a lui Terence Dickinson The Zeta Reticuli Incident, nici nu a urmarit emisiunea UFO Incident pe NBC, nici nu a vorbit cu Betty sau Barney, sau cu Dr.
Intr-un interviu realizat, pe data de 24 iunie 2018, de George Knapp, reporter veteran, la emisiunea de radio: Coast to Coast AM, Davis a vorbit, intre altele, despre unele aspecte noi, mai putin cunoscute, ale fenomenului OZN.
Dupa aceea, timpul fiind epuizat, Shane Harris a inchis emisiunea. Ufologul belgian Andre Skondras a comentat astfel: - In mod clar, d-na Walkowicz nu stie prea multe despre fenomenul OZN, despre observatiile astronomilor in acest sens si despre abilitatile observationale si interpretative ale oamenilor.
Tot Puiu Hasotti a declarat, pentru "Replica" de Constanta ca actualul Guvernu nu este mediocru, asa cum l-a calificat Traian Basescu in emisiunea televizata.
Vicepresedintele CJ pe probleme economice a adaugat ca printre ofertele bancare propuse de institutiile financiare se numara, pe langa creditul bancar, si emisiunea de obligatiuni, iar cele doua posibilitati va trebui puse in balanta pentru a vedea care este cea mai avantajoasa.
De altfel, sursele au mai relatat ca principalele argumente juridice prin care social-democratii vor acuza incalcarea Constitutiei se vor baza pe afirmatiile lui Basescu din emisiunea de la postul public de televiziune.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
"Din discutiile avute marti dimineata, dar mai ales din ce s-a intamplat la emisiunea TVR, mi-am dat seama ca e o iluzie sa cred ca, in Romania, unii politicieni pot renunta la ambitii, orgolii, pentru a gandi intr-adevar din perspectiva interesului national.
Afirmatiile presedintelui au venit in contextul in care premierul Tariceanu a declarat, la emisiunea de la postul public de televiziune, ca presedintele Basescu si-a depasit atributiile cand a decis sa adreseze ministrului Economiei o recomandare referitoare la compania Alro.
"In celebra interventie telefonica a presedintelui in emisiunea (de la TVR - n.r.) la care participa premierul, am vazut ca una dintre frustrarile lui Traian Basescu este aceea ca Tariceanu are fata europeana, si asta se datoreaza papionului.
Monica Macovei i-ar fi raspuns lui Radu Stroe asa cum a facut-o si in emisiunea televizata. Pe langa ordonanta de amanare a alegerilor, Macovei i-a aminitit lui Stroe si de ordonanta OPSPI, care a ajuns la Monitorul Oficial cu un continut diferit de cel discutat in sedinta de guvern.
In interviul acordat postului BBC pentru emisiunea Europe Today, Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu au avut ocazia sa vorbeasca despre trecutul si viitorul colaborarii lor.
"Consilierii Avatavului, Chiru, Anghel, Moroianu, Segarceanu, care ma citeaza, nu inteleg ca emisiunea de obligatiuni este o chestiune normala, pe care o fac si primarii democrati, cum ar fi cel de la Navodari, dar nu numai.
"Le puteti cumpara" Madalin Ionescu a incheiat emisiunea cu urmatoarea declaratie: "Vom scoate oasele Ceausestilor afara din Cimitirul Ghencea Civil"
In emisiunea electorala "Angajam primar", de la Pro TV, candidatul PIN la fotoliul de primar al Capitalei, Cozmin Gusa, l-a intrebat pe contracandidatul sau de la PDL, Vasile Blaga, de ce in cei 8 ani de conducere a organizatiei PDL, nu a avut vreo initiativa prin care sa elimine sau sa-i excluda din partid pe acei membri PDL in frunte cu Adriean Videanu care "si-au batut joc de administratia Bucurestiului".
Liviu Mihaiu a incercat sa il opreasca pe Vadim Tudor, a cerut fara succes evacuarea acestuia si pana la urma a fost nevoit sa isi continue emisiunea desi liderul PRM a continuat sa vocifereze.
google-analytics.com