Cautare

1281 de rezultate pentru "economie" (4.13 secunde)
- salariu minim pe economie:
In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie.
Proiectului isi propune infiintarea a sase structuri de economie sociala, din care patru vor functiona in mediul rural si crearea a 39 de locuri de munca dintre care 26 se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.
Proiectului isi propune infiintarea a 6 structuri de economie sociala, din care 4 vor functiona in mediul rural si crearea a 39 de locuri de munca dintre care 26 se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.
Reprezentantii marilor confederatii sindicale nationale vor hotari maine care va fi soarta salariului minim pe economie aferent anului 2008, dupa ce vor primi raspunsul patronatelor la notificarile emise catre acestea.
Liderii principalelor confederatii sindicale din Romania au discutat ieri cu ministrii Paul Pacuraru si Varujan Vosganian pe tema salariului minim pe economie aferent anului 2008, fara sa ajunga insa la o intelegere.
Noul cuantum al salariului minim pe economie, intrat in vigoare de la 1 ianuarie, va influenta in mod direct si salariile din Combinat, salariul minim de la nivel de unitate in cazul unui muncitor necalificat urmand sa creasca automat de la 488 de lei la 500 de lei.
Guvernul va lua in discutie posibilitatea cresterii salariului minim pe economie de la 600 lei la 700 lei dupa 1 iulie 2009, dupa discutii prealabile cu patronatele, iar alocatia pentru somaj va ramane legata de salariul minim, a precizat, Marian Sarbu, ministrul muncii.
Daca pana ieri, in urma negocierilor cu Guvernul pe marginea Legii salarizarii unitare era stabilita o valoare a coeficientului 1 din grila de salarizare egala cu salariul minim pe economie (acesta urmand sa creasca dupa calendarul:
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
Pe Internet gasiti site-uri care va informeaza cum puteti face economie la benzina. Exista mai multe mijloace prin care puteti face economie la benzina si multe dintre ele au ca rezultat si grija pentru mediul inconjurator. ... Faceti si economie si sunteti si sanatos.
Ce inseamna inflatia - cel mai important indicator economic Preturile bunurilor si serviciilor fluctueaza mereu, dar cand schimbarea este prea mare, efectul poate soca intreaga economie. ... Este un reper important pentru intreaga economie.
Ce inseamna inflatia - cel mai important indicator economic Preturile bunurilor si serviciilor fluctueaza mereu, dar cand schimbarea este prea mare, efectul poate soca intreaga economie. ... Este un reper important pentru intreaga economie.
Salariul minim pe economie va afecta firmele private De la 1 ianuarie 2012, salariul minim pe economie creste de la 670 de lei, cat era pana acum, la 700 de lei.
Pentru ca, pana una-alta (ati observat, desigur!), mult- ravnita economie de piata ne-a invatat doar sa traim mai... ... Suntem sfatuiti (si nevoiti) sa ne dramuim cu economie veniturile.
Castigul salarial lunar mediu net pe economie era de 157 de dolari, calculat la rata madie anuala de 21,56 lei pentru un dolar (cursul nu fusese liberalizat - n.r.). ... In 1990, erau 8,16 milioane de salariati in economie.
Pensionarii care lucreaza si primesc salariu au 15 zile sa opteze intre suspendarea platii pensiei pe durata activitatii si incetarea raporturilor de munca, daca nivelul pensiei nete aflate in plata depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie, potrivit proiectului de lege al Guvernului.
Printre acestia se afla liderul UNPR Gabriel Oprea, care este doctor in drept, si deputatul Valeriu Steriu, doctor in economie agricola. ... Mircea Geoana - doctor in economie mondiala si Dan Ilie Morega - doctor in stiinte economice.
google-analytics.com