Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (4.12 secunde)
Viitorul opozitiei si al PDL depinde mai departe de modul in care va juca Traian Basescu, de credibilitatea si performanta noii echipe guvernamentale in gestionarea crizei economice si de capacitatea unui partid aflat in cadere libera de a se reinventa.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Mi se pare ca sunt stupide partidele care, dupa ce se pierd niste alegeri si au loc schimbari de echipe, absolut normale, vor sa-i si omoare pe aia.
aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor)
- Vizitele de monitorizare se desfasoara de echipe de vizitare compuse din 3 membri, dintre care un inspector de monitorizare din cadrul Consiliului de monitorizare si cate 2 experti independenti, in calitate de colaboratori externi.
In timpul lucrarilor sedintei, Eugen Durbaca a apreciat munca depusa si profesionalismul membrilor filialei locale a PC, dar si a noii echipe de tineri, consilieri judeteni si primari sositi in partid de la PSD.
Din pacate, DADL a rezolvat astfel problema doar pe hartie, reusind sa trimita chipurile doua echipe de muncitori care sa asigure igienizarea manuala a plajelor pe timpul zilei si mecanizata pe timpul noptii, doar ca numarul total al muncitorilor desemnati sa se ocupe de acest aspect ramane o necunoscuta, iar faptul ca prezenta lor nu se face deloc simtita, ascunsa sub zeci de hartoage si scuzata prin imposibilitatea delimitarii exacte a suprafetei libere si a celei contractate de pe plaja.
“Avem o motiune nu a unui conducator al partidului, ci a unei echipe de conducere. In acest fel, evitam riscul unei posibile neintelegeri a rolului jucat de fiecare din noi de catre organizatiile si membrii nostri din teritoriu,“ a sintetizat Adriean Videanu la Ramnicu Valcea.
Discutiile au avut drept scop continuarea activitatii intregii echipe, a independentilor, la proiectul Aliantei. Intelegerea cu PNL-ul a fost de a ne prezenta in public in formula completa, incluzidu-l si pe domnul Tuicu, la sfirsitul acestei luni.
Pe de alta parte, din cele declarate pentru cotidianul nostru de ministrul Sulfina Barbu reiese ca, de la ultima vizita a acesteia pe litoral, de informarile periodice cu privire la starea plajei s-au ocupat echipe mixte ale Autoritatii Nationale pentru Turism, ale Garzii de Mediu si, evident, reprezentanti ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
Ordonanta de urgenta vizeaza modificarea Legii privind organizarea si functionarea Guvernului, in sensul abilitarii Executivului demisionar sau interimar de a emite ordonante si legi pana la investirea unei noi echipe guvernamentale.
Nastase a precizat ca, in acest moment, „toata conducerea secretariatului general e realizata de o singura persoana care are probleme de sanatate“ si ca solutia inteleapta este cautarea cat mai rapid a unei formule pentru constituirea unei echipe care sa conduca Secretariatul.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca presedintele „Traian Basescu este ca un arbitru care inaintea unui meci se declara in favoarea uneia dintre echipe, pe care o crediteaza cu castigarea campionatului“, referindu-se la consultarile de la Cotroceni pe tema unui Legislativ unicameral si a votului unicameral.
In 4.01.2005, 80 de angajati din redactia Evz demisoneaza din solidaritate cu Turturica, unii angajandu-se imediat, altii nu, operatiune care a distrus una dintre cele mai sudate si mai profesioniste echipe jurnalistice din tara.
Daca isi imagineaza ca a castigat alegerile datorita personalitatii sale covarsitoare, si nu datorita muncii unei echipe, atunci este naiv.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a precizat ca cele doua partide din Alianta au constituit echipe comune care sa armonizeze punctele de vedere divergente pe cele patru proiecte.
"In luna februarie veneau in echipe de cate trei - patru persoane, uneori chiar si de doua ori pe saptamana.
Echipe de raspuns rapid erau expediate prompt la locul evenimentelor OZN. Timp de 5 ani, proiectul a primit pentru acest efort un total de 22 de milioane.
Cele doua echipe ocupa locurile 7 (Dej - 26 de puncte) si 8 (Craiova - 24 de puncte) in clasament, ultimele doua care duc in play-off.
La competitie au fost prezenti si reprezentanti ai CS Universitatea Craiova (antrenor Mihai Voinea), care au urcat pe podium, obtinand locul trei la echipe.
google-analytics.com