Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (2.75 secunde)
La momentul incidentului, el era adjunctul comandantului unei echipe de lansare a rachetelor strategice Atlas la Walker AFB, New Mexico.
"Programul reuneste actiuni, la care participa un mare numar de elevi si cadre didactice, de la cei mai mici la cei din clasele de liceu, impreuna cu echipe de indrumatori pedagogici, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii.
De asemenea, Theodor Stolojan critica in continuare managementul politic al actualei echipe de la sefia liberalilor, cu referire directa la actualul ministru al finantelor, Sebastian Vladescu.
Eu am pus in miscare aceasta ipoteza extrem de simpla si pe care va spun, pentru mine ca documentare e meci jucat, au fost primele mele experiente ca si criminalist in echipe complexe.
In primul rand el il asigura pe Vandenberg ca precedentul comunicat (denumit INTELESUL DENATURAT AL POVESTII) a fost opera unei echipe de contrainformatii a Armatei (CIC/TEAM), dar ca URMATORUL COMUNICAT DE PRESA ar fi despre BALOANE METEOROLOGICE.
In cazul asta, politistii au ajuns la adresa la sase dimineata, au inconjurat cladirea, una dintre echipe l-a prins pe cetateanul vizat in cadrul descinderii, in timp ce un alt cetatean, de care habar nu aveau, se agita la una dintre ferestrele de la etaj ale casei.
"Constatam cu regret ca doamna ministru se alatura unei echipe ce lucreaza impotriva turismului de pe litoralul romanesc (gripa aviara, lipsa unei strategii a Autoritatii Nationale pentru Turism, dezinteresul Administratiei Nationale a Drumurilor pentru gropile din asfaltul dintre Bucuresti si Constanta, tariful de bilet Intercity neschimbat desi trenul face 4 ore din capitala pana pe litoral etc)".
O echipa de militari romani care executau, sambata, 5 august, misiuni de patrula de transport si escorta a unei echipe a coalitiei de instruire a fortelor de securitate Afgana (SFAAT- Security Force Advisory and Assistance Team) in Camp JRAC (Join Regional Afghan Center-Centrul Regional de Instruire a Militarilor Afgani), de langa Kandahar, au fost nevoiti sa raspunda cu foc, in jurul orei 9.35, ora Romaniei, la atacul unor insurgenti in tinuta politiei afgane.
Potrivit unui fost ofiter de securitate, Walter Levine, incidentele OZN de pe poligonul de testare din Nevada au devenit atat de frecvente, incat observarea lor a fost incredintata unor echipe dedicate, care le urmarea dintr-o cladire special amenajata la baza aeriana Indians Springs, cunoscuta acum sub denumirea de Creech.
Intregul an vei culege roadele eforturilor depuse impreuna cu altii sau vei suporta consecintele unor erori savarsite din in postura de lider al unei echipe.
Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale.
Probabil esti la mijloc intre doua echipe, intre doua activitati diferite si reusesti sa te concentrezi imediat si la una si la alta cu succes.
Au avut loc concursuri interne nationale, in cadrul anumitor institutii de proiectare, de stat, la care au participat echipe din acestea si de la Institutul de Arhitectura Ion Mincu (la vremea aceea singura scoala din domeniu).
"A fost cea mai buna echipa din Divizia B", s-a laudat, ieri, liderul PD, comparand gruparea ros-albastra cu o serie de echipe divizionare, mai putin Liberty Salonta, cea care a jucat fotbal pe goluri si a reusit promovarea in Liga, din prima.
"Daca vom gasi echipe de tineri atat din localitatile afectate de inundatii, cat si din comunele invecinate care vor sa lucreze la construirea caselor, CRFP va organiza cursuri de maistri in constructie, practica se va face pe santiere, iar la sfarsit acestia vor obtine o calificare", a explicat prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
"S-au format echipe mixte din angajati ai regiei care merg la fiecare asociatie zilnic, sa le puna in vedere sa achite ce au consumat.
"In municipiul Constanta avem cate 30 de tineri zilnic, imbracati in tricouri galbene, care actioneaza impartiti 15 echipe prin diferite zone ale urbei, pentru strangerea de semnaturi in cadrul campaniei 'Irak, misiune indeplinita.
Va fi un sistem de supraveghere permanenta, concomitent pregatindu-se si echipe de interventie rapida, pentru situatiile in care se impune prezenta fortelor de ordine.
El a afirmat ca principalul scop al viitoarei echipe de conducere il reprezinta indepartarea aliantei "portocalii" de la putere si readucerea PSD la guvernare.
Surse din interiorul PNL sustin ca cele doua echipe de "fluierasi" au fost organizate de platformistii lui Stolojan. Meciul dintre cele doua palate a fost declansat in primavara lui 2005, prin refuzul premierului Tariceanu de a-si da demisia, pentru a incepe procedurile de declansare a alegerilor anticipate.
google-analytics.com