Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (4.43 secunde)
"Au fost formate echipe, fiecare avand ca sarcina colectarea deseurilor, distribuirea de saci menajeri si postarea de afise care sa ajute la constientizarea problemei care a facut obiectul actiunii.
Posturile de observare vor fi amplasate astfel incat sa permita o buna vizibilitate asupra zonei de supraveghere, la maxim 300 de metri distanta unul fata de celalalt, fiind deservite de cel putin doua echipe cu minim doi salvatori acvatici calificati.
"Aici de fapt nici nu mai avem organizatie, atata timp cat, in urma cu doua luni, conducerea ei a fost demisa ca urmare a sondajelor care indicau faptul ca nu se munceste. Insa, vor fi organizate alegeri pentru stabilirea unei noi echipe de conducere", a spus Manea.
Florin Anghel considera ca plecarea lui Voiculescu echivaleaza cu disparitia "locomotivei" partidului, de aceea schimbarile la statutul formatiunii vizeaza crearea unei echipe care sa preia din mers atributiile actualului lider.
Vocile noii echipe il contrazic insa pe sustinatorul lui Stanca, afirmand ca Geoana a acceptat propunerea din teritoriu referitoare la excludere.
Referitor la activitatea desfasurata, au fost echipe de la minister care au evaluat activitatea, iar rezultatele vor fi facute publice.
Referitor la activitatea desfasurata, au fost echipe de la minister care au evaluat activitatea, iar rezultatele vor fi facute publice.
Liderul PSD Mangalia a mai explicat ca a initiat acest tip de abordare a cetatenilor prin intermediul unei echipe tinere, in ideea de a "schimba perceptia comunitatii asupra modului scandalos in care s-a facut politica in oras pana acum".
Am sa merg si eu in teritoriu, sa sustin candidatii nostri, cred ca este un gest firesc. Am stabilit alte trei echipe de sustinere a candidatilor liberali:
"Daca considera ca suntem datori sa facem acest lucru, cred ca se inseala amarnic, de noi depinde cum ne vom pozitiona in perioada urmatoare si nu de o anumita persoana care-si vede doar de propriul interes si noi discutam aici de interesul unei echipe de 5.000 de persoane", a mai spus Stefan.
Mai mult, Sighinas spune ca incidentul de vinerea trecuta, cand unei echipe venite in control la DGPDC i-a fost interzis accesul, nu ar fi decat o greseala a conducerii CJ.
"Am format echipe care merg prin comuna, prin sate, pentru a le atrage atentia localnicilor sa nu dea foc vegetatiei uscate sau miristilor fara a respecta conditiile impuse de lege.
In campania electorala, PNL ti PNŢCD vor avea echipe de campanie comune.
O sa fie o campanie murdara, dar adversarilor nu le voi raspunde decât prin fapte", a spus Solomon.  PNL acapareaza S 200 Craiovenii care au trecut ieri pe Calea Bucuresti spre centru au putut vedea cum echipe de alpinisti utilitari lucreaza la amplasarea pe cladirea-schelet a municipiului, S 200, a unui mash cu chipul si însemnele candidatului PNL la primarie, Ion Groza.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la RRA, ca intentioneaza sa solicite unei echipe de specialisti din afara Palatului Cotroceni o viziune asupra modificarii Constitutiei, care sa intre in dezbatere publica "poate la sfarsitul acestui an".
"Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Am luat decizia de a sprijini financiar acest sector.
Vom dispune de o organizare buna atat la Biroul Electoral Municipal, unde verificarea introducerii datelor va fi asigurata de doua schimburi a cate 8 persoane, iar la Biroul Electoral Judetean (BEJ) vom avea doua echipe alcatuite din cate 16 persoane", a mai spus seful Directiei Judetene de Statistica.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Filiala judeteana a PSD Brasov a convocat pentru joi Conferinta Judeteana a partidului, in sedinta extraordinara, ocazie cu care actuala conducere a organizatiei isi va depune mandatul si se vor organiza noi alegeri pentru desemnarea unei echipe de conducere.
Echipe de cate 12 tineri vor antrena locuitorii orasului Eforie si turistii in animatie de strada, teatru forum si informare, menite sa impulsioneze activitati de ecologizare cu participarea cetatenilor.
google-analytics.com