Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (3.33 secunde)
Cu toate ca nu este cea mai buna alternativa, PNG si Becali mai castiga, in comparatie cu PSD, si la capitolul imagine, in sensul ca, deocamdata, nimeni nu a auzit de vreun "baron" PNG-ist, ci doar de Becali, care este "taticul" celei mai iubite echipe de fotbal din Romania.
Ieri, organizatia judeteana a Partidului Democrat a prezentat imagini filmate cu echipe de "comando" ale candidatului PSD la primaria Ghindaresti, Vasile Gavrila, in timp ce imparteau pachete cu alimente tuturor satenilor care le ieseau in cale.
Pentru a primi raspunsuri la intrebarile lor, incepand din 12 februarie si pana pe 1 martie, la primarii vor avea loc intalniri intre producatorii agricoli si echipe mixte formate din angajati ai Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) Dolj, ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj si ai Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Dolj.
Cei doi parlamentari ungari au insotit, in cursul zilei de sambata, mai multe echipe de voluntari care au mers cu urnele mobile din casa in casa.
Speriate ca ar putea sa nu mai asigure furnizarea de utilitati catre populatie, Regia Apa si Regia de Termoficare Craiova au apelat la masuri drastice, trimitand pe teren echipe de recuperatori.
Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet. Meciul-vedeta va fi reprezentat de partida disputata de echipa PSD si cea a PC.
Conform scenariului pus la cale de liberali, in aceste zile ar urma ca lideri ai PNL sa discute despre componenta nominala a noii echipe guvernamentale ce va fi prezentata parlamentului, in vederea validarii ei pana la Paste.
PD va cere in instanta constatarea incetarii Protocolului Aliantei D.A., urmare a anuntului premierului Calin Popescu-Tariceanu de realizare a unei noi echipe guvernamentale formata din PNL si UDMR, a anuntat liderul PD, Emil Boc.
Dupa cum se stie deja, conservatorii si parlamentarii Partidului Romania Mare au anuntat ca vor sa voteze impotriva noii echipe propuse de premier.
Potrivit lui Abrudan, echipe mixte formate din politisti, jandarmi, padurari, vamesi si inspectori ai Garzii Financiare vor lua cu asalt padurile judetului in cautarea hotilor din codru.
Purtatorul de cuvint al liberal-democratilor a mai spus ieri si ca partidul pe care-l reprezinta nu va avea la Galati un director de campanie electorala. Asta pentru ca atributiile unui astfel de director de campanie vor fi incredintate unei echipe formate din cinci membri.
Pedistii din orasul nostru au fost organizati in doua echipe. Una dintre acestea a plecat spre Constanta, in jurul orei 9.30, cu mai mult de 100 de autoturisme, iar cea de-a doua echipa a plecat, in jurul orei 10.30, cu trenul.
In acest sens pecistul a precizat ca exista echipe care au rolul de a-i convinge pe cetateni ca "marinarul" trebuie gonit definitiv de la Palatul Cotroceni.
Orban ne-a marturisit ca este nemultumit de rezultatul referendumului privind suspendarea presedintelui, dar ca nu se pune problema inlaturarii lui Tariceanu sau a actualei echipe de conducere a PNL.
Pedistii galateni au anuntat ca sint dispusi sa se aseze la masa negocierilor cu reprezentantii tuturor partidelor politice in sensul construirii unei noi echipe de guvernare.
Acesta a mentionat ca acest eveniment reuneste echipe de tenis formate din parlamentari - peste 60 - provenind din 12 tari europene, respectiv Azerbaidjan, Cehia, Italia, Macedonia, Polonia, Portugalia, Romania, Elvetia, Rusia, Slovenia, Ucraina si Ungaria.
Un deputat PNL se razvrateste impotriva dezinteresului manifestat de membrii Executivului la adresa problemelor din teritoriu, in timp ce un alt deputat social-democrat sustine necesitatea organizarii unui Congres extraordinar pentru schimbarea actualei echipe de conducere.
PRM nu a onorat invitatia, liderul Corneliu Vadim Tudor apreciind ca "formarea unei echipe guvernamentale PNL-PD-PLD este o noua bataie de joc din partea sefului statului".
Astfel, doua echipe vor lucra pentru a pregati un protocol de colaborare politica si parlamentara, care va fi semnat dupa anularea de catre instanta a protocolului ADA.
Trebuie sa scapam de vedetele si echipele care exista la ora actuala in politica galateana si sa se creeze alte echipe care, desi nu vor avea oameni foarte cunoscuti, ar putea face ceva pentru oras", a spus Ion Stefan.
google-analytics.com