Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (2.80 secunde)
Totusi, Tariceanu a primit un vot de neincredere din partea propriei sale echipe in momentul in care a jonglat cu demisia de onoare din fruntea Guvernului, ministrul liberal Mona Musca, apropiata a taberei Stolojan din PNL, anuntand renuntarea la portofoliul Culturii.
Vanatorii de munte si genistii actioneaza cu echipe de alpinisti si de pirotehnisti pentru degajarea masei stancoase de pe versant, in locul unde s-a produs blocajul.
Ramane de vazut daca vor rezista unui stadion plin si in fata unei echipe care i-a distrus pe olandezii de la Ajax.
finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra, cele mai puternice echipe din campionatul intern in acest moment. Se anunta SHOW MAJOR la meciul de pe 23 mai:
Anca Boagiu, ministrul Integrarii, a declarat ca Romania va fi controlata, inainte de raportul Comisiei Europene din mai, de echipe de specialisti europeni, prin intermediul a 15 vizite de evaluare a progreselor inregistrate de tara noasta, conform criteriilor stabilite pentru aderarea la UE.
CLUBUL SPORTIV SCOLAR - CSS CALARASI sectii: Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism; CS. Fortus Calarasi - sectie culturism
Finalele vor fi la ciclism pe sosea, floreta individual feminin, haltere (feminin - 48 kg), judo (feminin - 48 kg, masculin - 60 kg), natatie (400 metri mixt masculin, 400 m liber masculin, 400 m mixt feminin, stafeta 4x100 m liber feminin), tir (pusca 10 m feminin, pistol 10 m masculin) si la tir cu arcul pe echipe, la masculin.
El a subliniat ca "este posibil ca acestei echipe de conducere sa-i revina sarcina de a hotari daca PNL va mai exista sau nu pe scena politica romaneasca".
Unii se pot trezi cu propria casa devenita pokegym, un fel de locatii care pot fi controlate de echipe diferite si unde exista posibilitatea pentru jucatori sa-si antreneze” pokemonii capturati.
angajatii HP folosesc intranetul pentru a face schimb de informatii pentru diverse proiecte, intre echipe din alte zone geografice, pentru a rezolva diverse operatiuni programate din timp, rapoarte, cereri de echipament si management de configurtie software.
Premiul de excelenta pentru intarirea relatiilor dintre Romania si USA, initierea celor mai importante proiecte diplomatice ale Romaniei se acorda echipei Ambasadei Romaniei in USA Intotdeauna succesul obtinut pentru activitatea unei misiuni diplomatice de exceptie este realizat cu sprijinul intregii echipe a ambasadei noastre la Washington.
Precizam ca, la alegerile generale din PSD, crezand in invincibilitatea fostei echipe de conducere, Mihai Bar a fost singurul reprezentant al organizatiei de la Bihor care s-a impotrivit alegerii lui Mircea Geoana in functia de presedinte.
Eu tin doar cu Farul si Real Madrid, cu alte echipe nu. Cand eram in liceu, chiuleam si saream gardul ca sa merg la meci, recunosc.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe : Sa fie intr-un ceas bun !
Moartea lui Stalin in 1953 si sosirea la Kremlin a unei noi echipe din cadrul careia s a detasat ulterior Hrusciov au creat treptat treptat premisele unei reconcilieri sovieto iugoslave, care nu avea sa fie scutita totusi de tensiuni si crize in 1956, 1958 si la inceputul anilor '60.
Reprezentantii de la Protectia Consumatorului au precizat ca impreuna cu echipe de inspectori ai Directiei Sanitar-Veterinare, dar si ai Directiei de Sanatate Publica verifica permanent zonele afectate de inundatii.
Obiectele necunoscute au fost observate in mod independent de mai multe echipe de politie Air Force, aflate la mare distanta intre ele, au fost urmarite pe radar si vanate, fara succes, de avioane de lupta trimise sa le intercepteze.
Dar cu adevarat important era ca mai multe echipe de intretinere independente, au revenit la baza, raportand ca au observat un obiect imens, in forma de trabuc, pe cerul de deasupra campului de rachete.
In zona actioneaza 15 echipe de demolatori si 20 de camioane pentru caratul bunurilor, toate puse la dispozitie de Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.
Bragalia adauga ca atunci cand s-a aflat ca ufologul Kevin Randle a ridicat anumite semne de intrebare cu privire la acele diapozitive, scepticii si spiritele mediocre nu si-au ascuns satisfactia, in speranta ca aceasta va duce la scindarea unei echipe care a fost unita pana atunci, fara sa inteleaga ca diversitatea opiniilor este indreptatita pana la lamurirea tuturor detaliilor.
google-analytics.com