Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (2.73 secunde)
Sa ia niste droguri usoare! Le da domnisoara Elena Basescu. Atata ne mai lipseste in Romania! Legalizarea drogurilor. Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele!" Crin Antonescu a precizat apoi ca discursul sau a fost gresit inteles si interpretat de catre presa.
Dupa acelasi tipic, totul miroase a nou si curat, clasele poarta placute deasupra usii, cabinetele sunt dotate cu plasme abia desigilate, peretii interzic fumatul, consumul de droguri si alte fapte necugetate.
Potrivit IGPF, in Delta Dunarii si pe litoral, Politia de Frontiera Romana va actiona pentru combaterea migratiei ilegale, contrabandei, a traficului cu droguri, armament, munitie si materiale periculoase, exploatarii ilegale a resurselor minerale si biologice si poluarii deliberate a mediului acvatic.
In raportul prezentat de Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice se precizeaza ca ar trebui introduse, in anumite zone, automate cu seringi, pentru cei dependenti de droguri, pentru a evita transmiterea bolilor.
In plina criza economica, in momentul cel mai dificil al scaderii economice, presedintele cere legalizarea prostitutiei, dezincriminarea consumului de droguri si mai nou un Parlament schiop.
Incepand cu propunerea vizand legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri si finalizand cu respingerea lui Klaus Iohannis, Traian Basescu se dovedeste un politician total instabil, care a renuntat la orice fel de calcul si prudenta.
in campania electorala din 2004 a incurajat homosexualitatea, afirmand ca unul din patru romani este homosexual, iar recent a indemnat la legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri.
Debut nefericit pentru Andrei GheorgheIn urma cu doua saptamani, ministrul de resort Sebastian Vladescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe controversatul realizator de emisiuni TV si radio Andrei Gheorghe, care in trecut a fost implicat intr-un scandal cu droguri.
Apelul a fost localizat pe teritoriul bulgar, iar cartela SIM a fost, ulterior, aruncata. Pe langa contrabanda, barbatul care l-ar fi amenintat pe Borisov este implicat in escrocherie, prostitutie si trafic cu droguri.
6 din 2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si pentru completarea Legii Nr.
Pentru a proteja viata, siguranta si sanatatea cetatenilor, propun ca maximul pedepselor prevazute pentru infractiunile de omor deosebit de grav, trafic de droguri si pedofilie sa fie detentiunea pe viata, fara posibilitatea reducerii pedepsei pe parcursul executarii.
Au decis nu ca noi nu am merita acest lucru, ci ca nu ar merita ei sa-si asume riscul ca o tara corupta sa asigure granita Europei in fata valului de terorism sau a traficului de droguri.
Si nu Romania, din neputinta, a legalizat prostitutia, nu Romania, din neputinta, a legalizat consumul de droguri", ataca Basescu, extrem de dur, Olanda pentru vetoul sau la aderarea Romaniei la spatiul Schengen.
Totusi, 55 la suta dintre respondentii romani sunt ingrijorati de dificultatile pe care le va provoca aderarea in domeniul agriculturii, 50 la suta sunt preocupati de cresterea numarului taxelor ce vor fi platite de Romania, iar 47 la suta de nivelul tot mai mare al dependentei de droguri.
Coletul poate contine obiecte/produse care nu sunt mentionate pe lista obiectelor interzise, cum e cazul valori la purtator, bani, cecuri, bijuterii, metale pretioase, alimente, alcool, substante explozibile sau toxice, droguri, haine vechi.
Consumul ridicat de astfel de "droguri" se reflecta in vanzarile cu 25% mai mari in primul trimestru al anului. Mai exact, vanzarile de medicamente din Romania au atins in primul trimestru valoarea de 1,56 miliarde de lei, potrivit firmei de cercetare Cegedim Romania, citata de Mediafax.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
De asemenea, "Initiativa Copiii Strazii" isi mai propune si formarea a 150 de profesionisti in serviciile sociale nou create, proces care va fi realizat in trei sesiuni de pregatire despre metode si tehnici de interventie pentru depasirea dependentei de drog, elaborarea de programe si strategii comunitare de prevenire a consumului de droguri, precum si metode specifice pentru furnizarea de servicii de asistenta pentru copiii strazii.
Constituita prin Actiunea Comuna 98/428/JAI din 29 iunie 1998, Reteaua Judiciara Europeana are ca scop imbunatatirea cooperarii judiciare intre statele membre, in special in privinta combaterii formelor grave ale criminalitatii, coruptiei, traficului de droguri si terorismului.
CNA a decis, ieri, modificarea si completarea articolului 21 din legea audiovizualului, astfel incat productiile audiovizuale, care prezinta scene de violenta fizica, scene cu conotatie sexuala sau limbaj obscen, persoane in ipostaze degradante si consum de droguri, vor putea fi difuzate numai in intervalul orar 23.
google-analytics.com