Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (6.28 secunde)
Un peruan care a fost prins cu 5 kilograme de droguri pe Aeroportul Henri Coanda, a fost trimis in judecata.
Varsta la care tinerii incep sa consume droguri a scazut pana la 13 ani, conform datelor oficiale. Tentatiile sunt peste tot, iar tinerii tot mai dornici sa experimenteze.
Alaturi de el au mai fost arestati si doi traficanti de droguri. Toti trei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. Ministerul Educatiei: Testarea nu va fi obligatorie. In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in plin scandal al consumului de droguri in randul tinerilor, care, potrivit liderului de la Cotroceni, reprezinta o amenintare la adresa sigurantei nationale.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Conducatorii auto asteapta chiar si un an sa afle, de la serviciile de medicina legala, ce alcoolemie aveau ori la ce tipuri de droguri au iesit pozitivi.
Ca sa aiba droguri in inchisoare, unii condamnati apeleaza la cunoscuti care incearca sa le trimita stupefiante cu ajutorul dronelor.
Singurul deputat PRM de Constanta, Gelil Eserghep se poate „lauda”, pana in prezent, cu un apel, in plen, pentru eradicarea consumului de droguri.
“Sa se termine cu scandalurile legate de droguri in sport“, a spus primul-ministru, care a explicat ca oamenii de sport sunt formatori pentru noua generatie.
De asemenea, presedintele Basescu a precizat ca a solicitat SRI sa-si creasca si capacitatea de a da informatii cu privire la traficul de droguri, de armament si de persoane din zona Marii Negre.
Comisarul sef Sorin Oprea va implementa "Proiectul Trident” in Portul Constanta Pana la organizarea concursului pentru preluarea oficiala a sefiei Inspectoratului de Politie Constanta, actualul inspector sef interimar Sorin Oprea este pornit sa aduca unele imbunatatiri in sistemul organizatoric al institutiei, cat si de monitorizarea atenta a Portului Constanta, despre care exista semnale clare ca se practica prostitutia, traficul de droguri si multe alte ilegalitati.
Pentru a putea justifica banii murdari proveniti din santaj, camata, prostitutie si droguri, acesta a inchiriat intreg Satul de Vacanta pana la barierele de la intrarea in Statiunea Mamaia.
“Toate tipurile de trafic ilegal tranziteaza aceasta regiune - droguri, persoane - cu destinatia in tarile Uniunii Europene. Exista si traficul de arme care intretine focare de tensiune in Balcani, in Orientul Mijlociu, in Irak, in Afganistan.
Printre ele se numara initiative cu privire la modernizarea cailor ferate, sisteme de transport inteligente, legea bibliotecilor, facilitati fiscale pentru mame si pentru tinerii casatoriti, activitatea zilierilor, tichetele de cresa, comasarea terenurilor agricole, stema statului, arborarea drapelului, legea privind mediatorii, prevenirea pornografiei si consumul ilicit de droguri.
Tanarul a spus ca a cumparat drogul de la un cetatean albanez, in localitatea Massa - Italia, contra sumei de 150 de euro si ca il detinea pentru consum propriu. Marius T. a fost pus sub acuzare pentru introducere in tara de droguri de risc fara drept.
a€žProblema Marii Negre o vedem ca fiind rezolvata din punctul de vedere al traficului de droguri, de persoane si de arme, prin internationalizarea Marii Negre, fiind in acelasi timp sustinatorii unei foarte bune relatii in zona Marii Negre cu Federatia Rusaa€œ, a precizat Basescu.
Avalansa de acte de violenta din scoli si consumul de droguri au fost puse si ele pe seama actualei guvernari.
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
Basescu sustine ca riscurile comune cu care se confrunta semnatarele acestui pact - traficul de persoane, de arme si droguri - fac mai mult decat necesara un climat de prietenie in zona, care sa permita o mai buna combatere a acestor flagele.
google-analytics.com