Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (3.31 secunde)
La cateva luni de la eveniment, fosta politista, Megan Reed (Shay Mitchell) incearca sa revina la o viata normala, dupa ce asistase la moartea partenerului sau, fara sa poata interveni si dupa ce ajunsese sa consume droguri si alcool pentru a-si invinge durerea.
- Caracterul nefiresc si obscen al desfranarii genereaza: uciderea de prunci, violenta, pasiunea pentru betie si droguri, nestatornicia, nechibzuinta, frica de batranete, cinismul, ura fata de Dumnezeu.
UCIDE-I CU SANGE RECE Bazat pe filmul norvegian In Order of Disappearance (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care incearca sa razbune moartea fiului sau, ucis de membrii unui cartel de droguri.
Se nasc primele carteluri de droguri, iar societatea este condusa dupa alte reguli. (Text: F.P.M. si M.A.P.)
Exista o ampla si cunoscuta practica judecatoreasca (atat a Inaltei Curti de Casatie si Justitie cat si a celorlalte instante) de pedepse cu suspendare aplicate in cazul unor infractiuni de lipsire de libertate, viol, tentativa de omor, consum/trafic de droguri, vatamari corporale grave, dare/luare de mita, etc.
Fiul cel mare al lui Douglas, Cameron, ispaseste o pedeapsa de zece ani de inchisoare pentru detinere si trafic de droguri.
maini murdare, materii fecale, saliva sau fluidele de la o persoana conaminata, contactul cu obiecte contaminate, droguri injectabile. Hepatita virala A este o boala contagioasa, mai frecventa in scoli si gradinite.
"OMS a calificat hepatita C drept "bomba virala cu intarziere", dar nu a facut suficient pentru a ataca intr-o maniera semnificativa aceasta criza mondiala a sanatatii", afirma organizatia, care cere un mai bun acces la instrumente de preventie, diagnostic si tratament in lume, in special pentru utilizatorii de droguri injectabile, multi dintre ei infectati cu VHC.
Sondajul indica faptul ca 68,8% dintre romani nu au fost niciodata la un psiholiog, desi in tara noastra sunt in crestere rata somajului, infractionalitatii, consumului de droguri, precum si numarul accidentelor rutiere, divorturilor, bolnavilor cronici.
prin piercing, tatuaje, ace si seringi contaminate, mai ales in cazul utilizatorilor de droguri injectabile; prin instrument medical contaminat si nesterilizat corespunzator, in special in cabinetele stomatologice;
Psihologul Mihaela Zivari spune ca sunt adictii chimice (alcool, droguri, tutun, sedative, somnifere) si adictii psihice, din care fac parte jocurile patologice.
Embolismul pulmonar este o problema speciala intalnita in randul consumatorilor de droguri si pacientilor in varsta. Pneumonia de aspiratie este o complicatie frecventa tarzie a tetanosului, intalnita la 50%-70% din cazurile autopsiate.
In alte situatii, unii oameni ascund lucrurile de apropiati ai lor (poate fi vorba, sa zicem, despre droguri, sau un jurnal "prea" intim).
Acesta a povestit ca tanarul consumase bauturi alcoolice, dar si droguri in seara in care s-a petrecut incidentul. Thomas are 27 de ani si o cunostea pe femeie, insa nu stia nimic despre boala sa.
Renunta la vicii Renunta definitiv la droguri, alcool sau fumat si evita fumul de tigara. Fumatul regulat scade fertilitatea si dauneaza fatului.
In celelalte state UE, costurile medii au fost de 3.427 de euro pentru tuberculoza care se trateaza standard si aproximativ 24.100 de euro pentru cazurile rezistente de droguri.
"Sunt afectiuni psihice foarte grave, tentativa de suicid, dar si un stil de viata dezechilibrat din cauza abuzului, ma refer la consum de alcool, droguri, tutun sau chiar la alimentatia nesanatoasa etc.", avertizeaza conf.
Si aici este vorba, in principal, despre dieta, activitatea fizica, consumul de bauturi alcoolice, fumatul, consumul de droguri, etc. Tot in metodele eficiente de preventie intra si vizitele periodice la medic pentru depistarea si tratamentul adecvat al suferintelor care favorizeaza aparitia bolilor neurologice.
accidentul vascular cerebral, tulburarile neurocognitive sau tulburari psihice - de la anxietate si depresie, pana la dependenta de alcool si de droguri sau psihoze.
Adrian Streinu Cercel, managerul INBI "Matei Bals", subliniaza ca persoanele care fac sex neprotejat, au parteneri sexuali multipli, sunt homosexuali, iau droguri injectabile, si-au facut tatuaje prezinta risc mai mare de infectare cu HIVB/SIDA.
google-analytics.com