Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice (MFP) pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei. "Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, citat de www.mediafax.ro.Seful finantistilor sustine ca rolul cantaretului este acela de a gasi solutiile de comunicare cu platitorii de biruri. "Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor. "Probabil ca domnul Vladescu incearca sa atraga si oameni care traiesc in viata normala, reala si, probabil, rolul meu va fi sa fac legatura intre lumea asta si cea a politicienilor, care au ajuns sa traiasca in alta lume. Probabil rolul meu va fi ca acest minister sa nu mai fie privit ca un balaur cu sapte capete", a spus cantaretul.Potrivit acestuia, el isi va prelua functia, cel mai probabil, incepand de saptamana aceasta, dupa ce vor fi perfectate actele. "Suna pompos (...) Toata lumea vorbeste de o functie de consilier de parca ar fi o functie de ministru. Dar nu cred ca sunt atat de important", a spus Bittman despre noua sa functie.

Debut nefericit pentru Andrei GheorgheIn urma cu doua saptamani, ministrul de resort Sebastian Vladescu l-a numit consilier pe probleme de comunicare pe controversatul realizator de emisiuni TV si radio Andrei Gheorghe, care in trecut a fost implicat intr-un scandal cu droguri.

Debutul lui Gheorghe la Ministerul de Finante a fost unul total nefericit. Astfel, primul comunicat de presa elaborat de departamentul condus de fosta vedeta TV, referitor la Programul "Prima Casa", a fost retras doar dupa o ora de la aparitia sa pentru ca nu continea date reale. Ulterior, MFP a transmis un nou comunicat in care se preciza ca "dintr-o regretabila eroare" a fost trimis "comunicatul de presa referitor la 'Prima Casa' care nu este conform cu situatia actuala" si in care se promitea ca se va reveni cu o noua informare de presa.In ciuda balbaielilor, ministrul Finantelor continua sa mizeze pe el si, de astazi, si pe Dan Bittman.Intrebat daca exista o relatie de prietenie cu Dan Bittman, Vladescu a aratat ca expresia potrivita ar fi ca se cunosc. "Sunt doi oameni pe care ii apreciez pentru ce au facut in meseriile lor. Sper ca isi vor face treaba impreuna", a mai spus ministrul Finantelor.Va continua si la "Danutz SRL" Chiar daca va deveni oficial al Cabinetului Boc, Bittman a anuntat ca nu va renunta la emisiunea pe care acesta o are la TVR 1, "Danutz SRL", Bittman a spus ca va continua sa o realizeze. De altfel, el va sustine si doua concerte, alaturi de Holograf, pe 24 si 25 februarie, la Sala Palatului Bucuresti. "Doar n-o sa renunt la partea cea mai frumoasa a vietii", a spus solistul uneia dintre cele mai importante trupe romanesti.Dan Bittman s-a nascut pe 29 martie 1962, in Bucuresti. Din 1985, el este membru al trupei Holograf. In 1994, el a reprezentat Romania in cadrul concursului muzical Eurovision, cu piesa "Dincolo de nori". Intre anii 2001 - 2003, el a moderat emisiunea-concurs "Bravo Bravissimo", difuzata de TVR 1. Din noiembrie 2004, el este gazda emisiunii de televiziune "Danutz SRL", de la TVR 1.

Vladescu: "Andrei Gheorghe era muci, dupa primele trei zile"





Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a povestit cum au fost primele zile de munca in Guvern ale lui Andrei Gheorghe, informeaza "Gandul". "Pe un individ care statea afara si comenta totul l-am convins sa vina la Ministerul Finantelor, iar dupa trei zile era terminat, era muci, nu se mai tinea pe picioare. Nu a plecat din Minister, dar acum face zilnic exercitii fizice si psihice ca sa reziste la cat e de munca in Ministerul Finantelor. Ma refer la domnul Andrei Gheorghe", a declarat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.