Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (2.90 secunde)
Ancheta in cazul celor patru a fost declansata in urma unui denunt formulat din Penitenciarul Colibasi de catre Cristian Nitu, un traficant de droguri.
Pe atunci nu fuma, nu punea gura pe bautura, iar de droguri nici nu se auzise. Deci nu intelegea ce anume putea sa se intample cu el.
Exista o legatura intre faptul ca tu imparti patul cu bebelusul tau si moartea subita daca: •esti fumatoare •ai baut alcool •iei droguri care te fac sa te simti somnoroasa •esti foarte obosita
sociali (rasa, lasa, gen, cultura) si caracteristici individuale de relationare umana (suport social, dinamicile in relatie, consumul de alcool si droguri, trasaturi de personalitate).
El a spus ca, anul trecut, in Romania s-a produs un singur omor la comanda si s-a confiscat o tona de droguri, inregistrandu-se cea mai mare captura de heroina din Europa, respectiv 250 kg.
isi provoaca voma tuturor alimentelor ingerate, aprind o tigara, beau ceva, scapa de ei insisi cautand compania cuiva sau, in cazuri extreme (asemenea multor indivizi din lumea starurilor") recurg la droguri.
Puncte de vedere alternative Nick Redfern era de parere ca la conferintele de profil ar fi bine sa fie prezentate mai multe puncte de vedere alternative, cum ar fi niste studii asupra unor intalniri cauzate de droguri psihedelice si pe alte cai oculte.
Cand Politia bate la usa, ar fi mai bine sa raspunzi Un comunicat IGPR precizeaza ca in dimineata de miercuri, saptamana trecuta, in cadrul operatiunii Calofir au fost vizate sapte imobile, in care locuiau noua suspecti, implicati in trafic de droguri (marijuana, ecstasy, cocaina).
Stati departe de droguri si alcool, pentru ca acestea nu ajuta in situatii emotionale. Mai mult, ele pot duce la un comportament riscant si sa amplifice tristetea sau depresia, ceea ce este ultimul lucru de care aveti nevoie.
Pe atunci nu fuma, nu punea gura pe bautura, iar de droguri nici nu se auzise. Cand s-a reintors sa mai examineze urmele din zapada, i-au revenit in minte, treptat, detaliile rapirii.
- injectarea de droguri, cu utilizarea acelorasi ace sau seringi de mai multe persoane; - reutilizarea sau utilizarea instrumentarului medical nesterilizat, in institutii care nu respecta normele sanitare in vigoare pentru prevenirea infectiilor;
Toti sunt testati pentru droguri, sunt patrioti, au o vedere excelenta si cunostinte avansate de aviatie si aeronautica. In mod clar, intrusul nu era o aeronava experimentala din S.U.A.
Alte cauze ar putea tine de nevroze sau de alte stari patologice ale mintii, de diverse abuzuri, traume, stres, paralizia asociata somnului, de droguri, deprivarea senzoriala, de lipsa de somn, de interpretari asociate viselor, ca si de alti factori psihologici.
Chimioterapia Aceasta prevede administrarea de droguri menite sa omoare celulele canceroase. Medicamentele sunt administrate de obicei intravenos sau oral. Odata cu patrunderea drogurilor in circulatie ele se raspandesc in tot corpul.
Acestia sunt oameni foarte rationali, acestia sunt piloti, acestia sunt oameni care stiu ce sunt obiectele zburatoare, nu erau pe droguri, nu erau bolnavi.
In cadrul unei conferinte sustinute in cursul zilei de miercuri, presedintele Partidului Republican din Romania, Gheorghe Dinu a criticat punctul de vedere exprimat de Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu gratierea individuala acordata de Traian Basescu celor trei tineri ce executau o pedeapsa pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri sustinand ca institutia gratierii este un atribut exclusiv al presedintelui Romaniei prevazut de Constitutie.
Daud, care a supravietuit mai multor tentative de asasinat comise de talibani, era considerat un personaj-cheie in cadrul campaniei britanicilor impotrivia traficului cu droguri in provincia Halmand.
Liderul conservatorilor a mai spus ca PC va vota Codul Penal in forma aprobata de Parlament si, mai mult, va cere pedepse mai mari pentru santaj, coruptie, pedofilie, trafic de droguri.
"Dorim ca persoanele condamnate in baza unei hotarari ramasa definitiva pentru viol, crima, trafic de droguri si de persoane, talharie, proxenetism, sechestrare, pedofilie s.a., pe langa pedeapsa din Codul penal, sa nu mai poata parasi tara o perioada de 10 ani.
Am toate cursurile postuniversitare de stiinte politienesti, am foarte multe lucrari publicate privind organizarea Politiei, reorganizarea Jandarmeriei, consumul si traficul de droguri.
google-analytics.com