Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (3.46 secunde)
Supravietuitorul pactului spunea ca muzica pe care o asculta l-a dus la concluzia ca singurul raspuns al vietii este moartea. 3 ani mai tarziu, el a decedat pe fondul consumului de droguri.
In loc sa faca legi in sevraj, mai bine s-ar lua iar de droguri.
Contrabanda, traficul de droguri si de persoane care se desfasoara aici, intr-o tara nerecunoscuta si care oficial nu exista, sunt de notorietate.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Din punct de vedere subiectiv depresia e mai grava la tineri deoarece forta vitala e mai mare, iar lipsa experientei de viata poate sa-i impinga la acte necugetate cu tendinta antipersonala (suicid, droguri) sau antisociala (agresiune asupra altor persoane).
Gary Niles si multe alte peroane au spus ca medicii si cei din profesia medicala au cea mai scazuta medie de viata care este in jur de 56 de ani, au cea mai ridicata rata la abuzul de alcool si de droguri, cea mai ridicata rata a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicata.
Acelasi lucru se poate spune si despre alcool si droguri. Cere sfatul medicului si daca iei anumite pastile pentru a tine sub control diverse boli, intrucat acestea s-ar putea sa duca la infertilitate.
Raportul este o sinteza a unei cantitati mari de informatii publice, pe baza carora OMS face recomandari privitoare la sanatatea adolescentilor inclusiv la tabagism, consumul de alcool si droguri, HIV, traumatisme, sanatatea mentala, alimentatie, sanatatea sexuala, violenta etc.
Peste 56% din romani au fumat cel putin o data, conform ultimului studiului din 2010 privind prevalenta consumului de droguri la nivel national, realizat de Agentia Nationala Antidrog.
Mai mult de jumatate din copiii folositi ca forte de munca se ocupa cu activitati interzise prin lege, cum ar fi: traficul de droguri, prostitutia sau sunt folositi ca soldati in conflictele armate.
Daca va consoleaza, pe 26 iunie, de Ziua Internationala in sprijinul Victimelor Torturii, cu totii vom fi razbunati, dar nu uitati ca, tot pe 26, marcam si Ziua Internationala impotriva Consumului de Droguri si a Traficului Ilegal.
Boala si remediu Cei care se despart din diverse motive de persoana iubita trec printr-o etapa asemanatoare sevrajului unui dependent de droguri.
satule pana peste cap de presiunea mediatica de care au avut parte inca din copilarie, staruri precum Macaulay Culkin, Lindsay Lohan, Amanda Bynes sau Britney Spears au decis sa-si inece amarul si suferinta in alcool sau droguri.
Dar fata de drogatul care fura pentru a-si cumpara droguri ? Dar fata de politicianul - presedinte, ministru ori deputat - care e prins primind mita de sute de mii de euro ?
Ramaneti buni, iubitori, devotati, muncitori, perseverenti, fiindca in ziua de azi multi sunt cei care-si ingroapa mierea tineretii in alcool, droguri si tigari, iar putini sunt cei ce-si pastreaza drumul drept, cunoscandu-si scopul in viata.
"Nu ma refer strict la abuzul fizic, care este cel mai la indemana, dar si la ceea ce inseamna abuzul prin ignoranta, prin utilizarea de droguri sau substante nocive copilului.
- incepe sa abuzeze de substante nocive (droguri, alcool); - se retrage din cercul de prieteni, nu mai tine legatura nici cu familia, nu mai iese in oras;
pedeapsa cu moartea este aplicata foarte facil in unele state, de pilda pentru adulter, apostazie, trafic de droguri, delicte de opinie, etc.
sange si produse de sange, utilizarea de droguri cu administrare intravenoasa - si in lotul pacientilor care se drogheaza la seringa 100% sunt infectati cu VHC -, tatuajele, piercigul, hemodializa, transmiterea prin manevre stomatologice, obiectele de uz personal folosite in comun.
El schiteaza, de asemenea, evolutia placerii, de la instinctul primar pe care il avem in gene, pana la un proces mai complex de cooptare a receptorilor de dopamina, rezultat din consumul de droguri si alcool.
google-analytics.com