Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (3.00 secunde)
Nu, nu este vorba despre o dragoste d-aia, ca in filme, cu pupaturi si altele asemenea… nu, este vorba de o dragoste interesata pana nu demult.
Casatoria politica dintre liberali si democrati n-a fost o casatorie din dragoste. ... Si, in masura in care e adevarat ca, in genere, casatoriile din interes rezista mai bine uzurii si neintelegerilor decat casatoriile din dragoste, se poate spune ca Alianta dintre PNL si PD are, inca, viitor.
Casatoria politica dintre liberali si democrati n-a fost o casatorie din dragoste. ... Si, in masura in care e adevarat ca, in genere, casatoriile din interes rezista mai bine uzurii si neintelegerilor decat casatoriile din dragoste, se poate spune ca Alianta dintre PNL si PD are, inca, viitor.
Desi au trecut ceva ani de atunci, imi amintesc ca eram cu totii de acord ca „profu’ de mate“ avea ceva din intelepciunea personajului interpretat de Sidney Poitier in filmul „Domnului profesor, cu dragoste!“, adica tot ceea ce astepta „o loaza“ de la un profesor cu vocatie.
Dragoste mai cu sila, dragoste mai cu amenintare de fuziune care zic democratii ca ar trebui sa se produca imediat, dar liberalii spun ca...
rabdare pentru performante, sustinere la victorii si infrangeri, si dragoste, cat mai multa dragoste. Nu pot incheia fara a marturisi ipocrizia mea.
Politistul gasit mort intr-un parc din Iasi ar fi suferit din dragoste. El este banuit ca ar fi furat masina si pistolul sefului sau, iar apoi si-ar fi pus capat zilelor.
Toata aceasta "nebunie de dragoste" are mari sanse ca mai degraba sa-ti stirneasca iritarea decit sa te imbie la iubire, exceptie facind cazul in care esti prima oara indragostit sau tii cu tot dinadinsul sa sarbatoresti Valentine's Day cu tot dichisul ca sa dovedesti cit esti de trendy.
Era prima lui mare dragoste; ... si evident, ca orice dragoste romantica si adevarata, neimpartasita. Marin a suferit mult si multi ani s-a gandit la iubita lui dintai (care acum traieste in alta tara).
ba ca pensiile trebuiau marite din "dragoste" de popor (a se citi, de fapt, dragoste de procente), ba Basescu tresalta si zice ca de unde bani...
Nici marea lui dragoste de pe Bosfor, Galatasaray, nu s-a putut impiedica sa nu-l tradeze, o Cupa a Turciei cucerita in 2004 fiind singura "recolta" in 18 luni de stationare pe banca "Cim Bom". ... Acum, Hagi a revenit la prima dragoste.
daca nu e cazul pacientei aruncate de la etaj din apartamentul doctorului Tranca, e cazul elevului sinucis din prea multa dragoste pentru profesoara lui.
Dupa cum povestesc cei implicati, o incercare curajoasa de a transpune intr-un muzical romanesc si in actualitatea autohtona cea mai cunoscuta poveste de dragoste a tuturor timpurilor.
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem.
Este cea mai mare dragoste a vieţii dvs.? ... Este cea mai mare dragoste a vietii mele. Pare banala expresia, dar este chiar jumatatea.
Scrisori de dragoste, trimise pe mare acum 250 de ani, au fost deschise pentru prima data de arheologii francezi. Epistolele sunt adresate unor marinari din Franta care au fost rapiti de britanici in timpul Razboiului de Sapte Ani.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Si nu este de vina presedintele Traian Basescu pentru aceasta situatie, ci a colegilor si apropiatilor lui. Dragoste cu sila nu se poate“, a declarat Stanciu.
De asta am si considerat ca nu trebuie sa-i raspund domnului, mai ales ca era si in oarecare dificultate, se pare ca il retinusera din dragoste niste procurori prin beciuri, pe acolo, si nu am vrut sa dau niciun raspuns, sa nu se interpreteze ca prin reactia mea influentez vreo decizie a instantelor, iar deciziile instantelor, de asemenea, nu le discut.
Totul este sa mai existe si imaginatie, hotarare, curaj, onestitate si dragoste de tara. Altminteri ne vom prabusi intr-un hoas politic cu consecinte economice si sociale greu de estimat si suportat.
google-analytics.com