Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (3.43 secunde)
Acestia au nevoie de atentia dumneavoastra si de mai multa dragoste. ... Oricum, cei din familie va arata intelegere si dragoste si fara sa le-o cereti.
dragoste Au pasiuni devoratoare, pe care se straduiesc sa si le stapaneasca Pot darui mult in dragoste, dar cer la fel de mult.
In weekend se contureaza o frumoasa poveste de dragoste. ... Asta poate fi un pas inainte ca sa va descoperiti adevarata dragoste.
Motivele sunt dezamagirile in dragoste, faptul ca nu se integreaza la liceu. ... Intrebat cum ar trebui sa procedeze tinerele atunci cand au probleme in dragoste, Martin Szalai ne-a spus:
Povesti de dragoste, petreceri, ocazii speciale, mese rafinate, teatru si distractie pe cinste. ... Interesul dumneavoastra se muta spre dragoste, activitati dedicate celor mici, arte, vacante si evenimente sociale de mica anvergura.
Anul nu are neaparat prioritate pe dragoste, decat in situatiile in care revin iubiri din trecut. Vor munci foarte mult, nu se vor gandi la dragoste decat unii din ei.
Cei singuri s-ar putea lovi de o noua dragoste ce va dura o buna perioada. ... Poate chiar cea mai mare dragoste intalnita pana acum.
In surescitarea data de o noua dragoste, totul â€" mancare sau bautura- pare mai dulce. ... Incearca sa separi lucrurile, altfel risti sa te trezesti concediat din dragoste.
Este posibila si o noua poveste de dragoste ce va determina sa visati si mai mult. ... Este posibila si inceperea unei noi povesti de dragoste sau reaprinderea uneia deja existente.
dragoste, respect reciproc, libertate, evolutie, intrajutorare si perpetuarea traditiilor. In acest context, familia este inteleasa ca fiind cea mai insemnata uniune sociala de care depind dezvoltarea, stabilitatea si existenta intregii societati.
Ceva nou, fierbinte in dragoste. O dragoste noua, pasionala. Gemeni Sa fie pregatiti pentru schimbari majore. E o saptamana cu tot felul de bombe” stiute si nestiute.
Vestea buna v-o aduce nepartinitoarea Venus, cea care va deschide calea spre relatii mult mai amiabile si, de ce nu, spre o noua poveste de dragoste. ... Mercur va da destula energie pentru a socializa, a explora lumea inconjuratoare si poate chiar pentru a descoperi cata dragoste va inconjoara.
Compromis libertate Cum castigi libertate Libertatea absoluta se castiga prin dragoste.
Femeie Minciuni, certuri, tradare, neplaceri- alba la par- amarciune, nesinceritate, incertitudine, parere de rau- a lua- cearta, scandal- batrana- boala, vesti proaste la adresa cuiva drag- batrana cu riduri- calatorie cu neplaceri- bolnava- veste de moarte- blonda- bogatie- bruna- dragoste- certandu-se intre ele- vremuri grele cu lipsuri materiale- cheala- fericire casnica- cinstita- apararea intereselor tale- cu barba- caz de moarte- cocheta- veste de moarte- costum de- lipsa de organizare.
Leu Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. ... Desi poti fi privit ca fiind egoist si lipsit de scrupule, esti admirat in secret pentru puterea cu care iti urmaresti interesul, atat in dragoste, cat si in afaceri.
SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE) - Sambata:Se nuanteaza frumos, de azi inainte, pana dincolo de sfarsitul lunii, sfera sentimentala si poate o sa va intalniti marea dragoste!
Atunci cand visezi ca semeni varza inseamna ca in curand vei primi o suma de bani iar varza rosie din vis reprezinta o dragoste, o iubire ce ti se va impartasi, vei fi implizat intr-o relatie frumoasa. ... - Varza rosie - dragoste impartasita.
LEU - Leii au parte de o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, exploziv. ... De reamintit ca in iunie au noroc maximum in dragoste.
Oamenii care interactioneaza pentru o mai lunga perioada de timp sau cei care iau aceleasi decizii in viata pot dezvolta o relatie de dragoste. ... Atractia fizica Atractia fizica e o alta cauza a relatiilor de dragoste.
Sa aiba totusi grija cu prea multa dragoste. ... Zodia e favorizata de dragoste. Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii sunt sfatuiti ca in luna septembrie sa fie atenti la multitudinea de schimbari din habitatul lor si de la locul de munca.
google-analytics.com