Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (2.57 secunde)
Am inselat pentru ca nu ma mai iubeam pe mine si speram sa gasesc pe cineva, pe oricine care ar fi putut sa ma faca sa ma simt macar putin importanta, care sa-mi ofere putina dragoste si sa ma ajute sa o iau de la capat.
Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, calmeaza, echilibreaza fizic si psihic, ajuta sa se comunice mai bine, sa se reuseasca in rezolvarea problemelor, sa fie vazut viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata.
Dar sa stiti ca aceasta dragoste nu ramane neampartasita. In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
Din toate cifrele prezentate reiese ca pericolul cel mai mare exista imediat dupa nastere, cand mamele, de cele mai multe ori confuze, isi abandoneaza copilul, tocmai cand acesta ar avea cea mai mare nevoie de ingrijire si dragoste materna pentru a-si construi un atasament afectiv, care constituie baza pentru toate relatiile viitoare ale copilului si determina dezvoltarea lui in mod decisiv.
Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna.
dragoste, ura, neutroni, raze gamma, gauri negre s.a.m.d. Ea afirma sententios: - Tendinta de a cauta sau de a interpreta acele dovezi care sunt favorabile credintei existente, sau de a reinterpreta dovezile nefavorabile este ceva omniprezent, chiar si printre oamenii de stiinta.
prieteni, frati, parinti si chiar copii - cuplurile pastreaza distanta emotionala pentru a nu depinde prea mult de partener - partenerii arunca vina unul pe altul nefiind siguri cine este vinovat si pentru ce - nu isi dau seama cat de mult afecteaza relatia actuala trecutul lor emotional - cuplurile nu-si fac timp pentru casatorie sau sa faca dragoste - nu-si mai focalizeaza atentia asupra relatiei dupa ce s-au nascut copiii.
Un comportament frumos in familie si in dragoste este un stil de viata, un fel de a trai zilnic. Sa fii expresiv si intelegator cu tine si cu ceilalti, presupune sa iti cultivi aceste calitati.
Sarbatorile de iarna sa va aduca bucurie, speranta si dragoste. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste.
si salut cu dragoste pe cei care au proclamat-o intr-un glas si o simtire, de la Tisa pana la Nistru si pana la Mare.
Un ceremonial aparte are loc la donarea unei plante cu 13 floricele, care sugereaza o dragoste pura, adesea netransmisa inca.
- cineva te fura- exagerari in sentimentele de dragoste; - cheltuind- venituri mari; - cheltuiti- ruina; - dai cersetorilor- perioada financiara buna; - datorand cuiva- reluarea unei vechi relatii;
Siguranta Aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, judecata corecta, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere.
- Cum este posibil ca, atunci cand sotia a aflat, sa-i trimita un mesaj in care, chipurile, lua toata vina asupra ei (din multa dragoste, probabil, pentru domnul) si sa recunoasca faptul ca ea, sotia, este cea iubita?
In cazurile si comentariile pe care le-am intalnit, legate de magiile atribuite hipercivilizatiilor, termenul de iubire (eventual si sub forma de dragoste) revine obsesiv.
Cu toate ca uneori isi mai prind urechile in legile complicate si birocratia din institutii si nici salariul nu se ridica la inaltimea functiei lor, autoritatile doljene simt pentru administratie o dragoste neconditionata.
"Domnule presedinte, dati-mi voie sa va spun ca intre mine si presa de aici e o dragoste adevarata", starnind hohotele de ras ale audientei.
Mai bine de trei ore, Iliescu le-a impartasit credincioaselor sale sustinatoare invataminte si sfaturi, starnind ropote de aplauze si obtinand adevarate declaratii de dragoste.
colaborari cu Stoica-Stolojan si a unei manifestari "de dragoste" de luni, de la Arad, la lansarea Platformei. Luni, la Arad, Valeriu Stoica a fost intrebat de liderul aradean al platformistilor care este soarta Monei Musca, pentru ca "nu se aude mai nimic de ea".
Gestul de dragoste al vocalului Orban a fost intors cu varf si indesat de Vasile Blaga, una din viorile principale ale Partidului Democrat.
google-analytics.com