Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (3.81 secunde)
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Este asistenta Adrianei Bahmuteanu in emisiunea "La sueta cu Bahmu" si de ceva timp traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de cunoscutul regizor George Ciubotaru.
"Alianta dintre PNL si PD nu este o casatorie din dragoste, ci din interes. Exista un interes politic major ca cele doua formatiuni sa reprezinte forta politica de centru-dreapta din Romania capabila sa contrabalanseze PSD.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Tuturor, dragoste!", a spus Loredana. Romanian Top Hits Music Awards a ajuns deja la cea de-a saptea editie, iar anul acesta au participat la eveniment peste 50 de artisti din tara si din afara tarii, dintre care 18 au fost premiati.
Acesti giganti ai credintei au raspandit pe Pamant cuvantul lui Dumnezeu si au semanat speranta si dragoste acolo unde ura si dezbinarea invrajbisera sufletele pierdute.
Eroi de fictiune, ei au nevoie de oameni, de sentimente autentice, de prietenie, de dragoste, de iluzie si nadejde. - Ce crezi despre finalul acesta de roman:
ca vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginti, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara cucernicie, lipsiti de dragoste, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, cruzi, neiubitori de bine, tradatori, necuviinciosi, ingamfati, iubitori de desfatari mai mult decat iubitori de Dumnezeu, avand infatisarea adevaratei credinte, dar tagaduind puterea ei.
Cu parinteasca dragoste, va adresam tuturor salutul pascal: Christos a inviat! Al vostru catre Christos Domnul rugator si de tot binele doritor, DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane
Se considera ca este sub influenta planetei Venus, de aceea era folosita in ritualurile pentru dragoste. Daca se punea pe camp, atunci aducea prosperitate si recolta bogata.
Il ascultam vorbind si-mi aduceam aminte ce ne povestea tata in copilarie despre printul frumos si trist, despre destinul lui de copil, de adolescent, de tanar, caruia ceilalti ii asezau pe umeri greutatile tarile si ale epocii, despre demnitatea si daruirea cu care si-a asumat responsabilitatile si si-a iubit poporul, care l-au iubit cu aceeasi dragoste patriotica.
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. Fotografia e un miracol ce te uneste chiar daca distanta e prea mare.
Dupa fiecare esec, el se intorcea la prima dragoste, Irina. Cand crizele de schizofrenie avansau, cadea pe cea mai de jos treapta:
Ioana Dichiseanu a fost casatorita, timp de sase ani, cu un grec, insa povestea lor de dragoste n-a avut un final fericit, cei doi ajungand la divort.
actiune, drama, razboi, romantic, thriller, dragoste Durata: 124 minute Rating Povestea lui Allied aduce alaturi un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) si o spioana franceza Marianne Beausejour (Cotillard).
In aceasta situatie, intorcandu-se la vechea dragoste, Solomon si-a amintit ca are puterea de a mai face inca o fantana arteziana.
A fost o persoana retrasa, prea sensibila si timida pentru aceasta lume, dar plina de viata, dragoste si talent, a descris-o sora ei, Suzzy Roche.
Din Havana in New York, Paris, Hollywood si Las Vegas, doi oameni plini de pasiune se lupta cu soarta pentru a ramane uniti in muzica si dragoste.
Isi vor da replici pe tema asta Bogdan Stoica si subsemnata, Dana Savuica. Atmosfera va fi insufletita de Meli-Melo si Douglas. Va asteptam cu drag! Din dragoste pentru carti.
A urmat publicarea Luceafarului si impacarea cu Veronica, o relatie care avea sa dea nastere unora dintre cele mai emotionante scrisori de dragoste, pe care multi dintre noi am avut privilegiul sa le cunoastem.
google-analytics.com