Cautare

845 de rezultate pentru "dragoste" (4.71 secunde)
Mihailescu regreta doar imaginea mea de pe la 7 ani, pana pe la 14, in care, matematic, la toate Sambetele Mortilor, eram in Cimitirul Bellu (marea mea dragoste din orasul asta) si unde, fiind curatel, spalatel, bucalat si balbait, toate doamnele imi dadeau coliva.
Sotia lui este Cersei Lannister, dupa o casatorie care a avut la baza o alianta, si nu o poveste de dragoste.
Nu e politica precum cea damboviteana si dragoste ca a democratilor constanteni. Unde mai deunauzi purtau un adevarat razboi de guerila prin conferintele si declaratiile de presa, acum, in prag de alegeri pentru sefia Consiliului Judetean Constanta, Moisoiu si Dutu par a-si reinnoi juramintele de iubire.
Lucretia si Cesare erau foarte legati, uniti de un sentiment reciproc de dragoste si fidelitate. Probabil, in primii ani ea traieste cu Vannozza in casa din piata Pizzo di Merlo la Roma, Rodrigo initial incercand sa tina ascunsa existenta fiilor.
In februarie 1505, poetul ii dedica Gli Asolani, opera plina de dragoste. Bembo se muta la Urbino si pana in 1513 continua sa corespondeze, mentinand tonuri formale.
Pentru mine, muzica este dragoste. Mi-am dorit ca ea sa vorbeasca de la sine, sa transmita fiecare sentiment, fiecare traire, fiecare nota, spune artista.
Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez. Deocamdata aici am venit doar cu picturi pe diferite suporturi, pe panzam panel maruflat sau pe ceramica.
Cu dragoste si cald si bun. Cu solutii la probleme. Cu curaj, cu forta, cu putere. Sa fie un an de care sa ne amintim cu drag.
Sa ne bucuram de ele, cu omenie si dragoste. Sarbatori fericite", a scris seful Executivului, sambata, pe pe site-ul de socializare Facebook.
L-a rugat imediat pe Arhanghelul Mihail sa aiba grija de bunurile ei si a trimis binecuvintari si dragoste divina persoanei care luase geanta.
Deci, adunand pe toti crestinii pe care ii intorsese de la ne-dumnezeire, ii invata pe dansii ca sa petreaca in credinta, in dragoste si in toate faptele bune, sa se ocirmuiasca pe sine, sporind in poruncile Domnului.
acceptarea pedepsei corporale (creaza o legatura falsa intre dragoste si violenta). B3. SUBCULTURI VIOLENTE - sugereaza ca violenta este un stil de viata in anumite grupuri;
aveam nevoie de multa intelegere, afectiune, dragoste , a celor pe care ii iubesc. Nu prea am avut parte, a fost f.
Fiecare pentru el. Pierderea verticalitatii vine din lipsa noastra de dragoste fata de pamantul nostru si de intelegere a rostului neamului romanesc.
Cheia succesului in dezvoltarea tarii sta in dragoste, unire, intarirea familiei si micul producator. Restul sunt detalii. Strategia tarii se poarta in inima si are cateva puncte, care incap pe o pagina:
Barbatul care viseaza ca face dragoste cu o mireasa inseamna ca va avea o aventura si va avea dificultati. Mireasa in vis in traditia populara este un semn rau.
Incercand in plan spiritual-energetic sa ne suplinim lipsa de dragoste sau de teluri superioare in viata printr-o hiper-alimentatie, construim fizic un strat de protectie din grasimi si/sau apa pentru a ne tine la distanta de lumea care ne inconjoara.
Daca tu vrei sa faci dragoste, el vrea sa faceti sex. Iar daca faceti sex, nu se implica, pare mai mult un joc de rutina.
Ii face prietenului semn sa astepte si ma conduce intr-un subsol unde huruie, la volum tare, un televizor fixat pe Tradati in dragoste.
Poate fi un nou partener, un nou loc de munca, prestigiu, bogatie sau familie. Vor sa aiba relatii de succes fara a oferi dragoste, onestitate si fidelitate.
google-analytics.com