Cautare

5272 de rezultate pentru "dolj 28 08 2009" (4.85 secunde)
La ceremonie au mai participat presedintele PSD, Mircea Geoana, care este si presedinte al Senatului, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, care indeplineste si functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), si alti demnitari, senatori, deputati, fosti prefecti, dar si sefi ai institutiilor deconcentrate.În mod ironic, au luat parte la "ungerea" prefectului si unii conducatori de institutii pe care chiar PSD vrea sa-i schimbe.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970. ... Anul 2001 inseamna inceperea activitatii in administratia publica locala si, implicit cu Consiliul Judetean Dolj.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro. ... Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj explica modul in care sunt selectate firmele controlate.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Pe baza lor urmeaza sa se faca planurile index in vederea introducerii cadastrului general", a declarat Marian Popescu, inginer-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. ... Pana ieri, insa, din cei cinci senatori de Dolj, doar pedistul Radu Berceanu si pesedistul Mircea Geoana depusesera declaratii modificate, semn ca pe langa activitatea de parlamentari acestia s-au ocupat si de finantele proprii.
În Dolj, organismul comun cuprinde cinci pedelisti si cinci pesedisti.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale.
google-analytics.com