Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.77 secunde)
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Gorjenii mai au in teste in Antalya doi jucatori francezi de origine senegaleza, Bruno Gomis, 22 de ani, si Emmanuel Mbella, 20 de ani, care s-au pregatit cu preparatorul fizic, Gheorghe Avram, pe perioada cat echipa s-a aflat in Romania.
Este si cazul a doi frati extrem de talentati, Emilian (11 ani) si Stefan Cristinel Pacionel (13 ani), care invata tainele sportului "rege" ... de la cei doi, care s-au alaturat rapid colegilor la antrenament.
Adrian Ungur (foto) n-a putut ieri sa-l impiedice pe jucatorul sau preferat, Roger Federer, sa stabileasca un nou record de victorii de mare slem, dar romanul a reusit performanta rara de a-i lua elvetianului trei game-uri la zero, in setul al treilea al disputei din turul doi de la Roland Garros.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Doi oameni care au invins destinul Sascha si Nyree Kindred s-au nascut cu o grava boala neurologica, iar aceasta afectiune i-ar fi putut condamna la o viata de suferinta. ... In cazul celor doi soti insa, situatia nu a fost atata de grava.
Pentru ca in cazul in care Steaua este exclusa definitiv, dupa cele trei instante judecatoresti, atunci, conform regulamentului, trebuie sa patrunda in Liga Campionilor echipa de pe locul doi din campionatul Romaniei si se coboara un loc cu Liga Europa (n.r.
De multe ori, s-a intamplat ca rivalitatea dintre cei doi sa treaca dincolo de limita sportivitatii. ... Cei doi au mers roata langa roata toate cele 16 curse, Senna a castigat 8 curse, iar Prost a terminat de 7 ori pe primul loc.
Cei doi s-au casatorit in 2009 si au impreuna doi copii. ... S-a mai intamplat si in octombrie 2012, atunci cand Mihaela, a intentat actiunea de divort, iar cei doi au ajuns la tribunal.
"Sunt comenzi de la clienti din toata tara." Pcfun.ro si pcgarage.ro, doi dintre cei mai mari retaileri online locali - controlati de omul de afaceri Marius Ghenea -, anuntau duminica pe site ca vor avea in stoc tablete iPad 2 peste 11 zile.
In Google Doodle-ul aniversar de joi, cea de-a doua litera "o" este inlocuita de chipul desenat al lui ROSALIND FRANKLIN incadrat intr-un cerc, in timp ce in locul "l"-ului se afla o structura de tip dublu helix a ADN-ului Intr-un sondaj realizat de publicatia "New Scientist" in 2009, ROSALIND FRANKLIN a vost votata pe locul doi in topul celor mai importante femei de stiinta din istorie, prima poziție fiind ocupata de catre Marie Curie.
"ITI MULTUMESC" este titlul celui mai nou album ce ii are protagonisti pe Raoul si Mirabela Dauer, al 7-lea din colaborarea celor doi din 2004 pana acum si primul album de duete.
Totusi, divortul celor doi ar putea avea o parte buna. ... Astfel, cei doi isi tin departe detaliile relatiei lor, dar si cele ale divortului. Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri.
Ajutorul lui Domingo a venit in ciuda rivalitatii dintre cei doi tenori. Cei doi, originari din orase rivale - Madrid, respectiv Barcelona - se urau cu patima. ... Dar momentul cel mai emotionant al acestei povesti tulburatoare a fost intalnirea dintre cei doi...
"Doi nebuni, doi nebuni/ Dau alarma zi de zi/Poate tu nu stiai/Sunt Gicu si Nicolai". Cei doi nebuni din imnul Alarmei sunt chiar cele doua gazde ale emisiunii, Gicu si Nicolai.
Cei doi au venit cu: ... Cei doi au un fiu, Nicolae Savin Gusitoaie, de 25 de ani, canta muzica populara si apartin de Casa Sindicatelor.
Sunt praznuiti doi sfinti purtatori ai numelui Andrei: ... Acesti doi mari sfinti se praznuiesc in data de 30 Noiembrie a fiecarui an. ... Ierarh Andrei Saguna reprezinta puterea regeneratoare a poporului nostru in vremuri de restriste, pe baza credintei stramosesti, luminat de cei doi factori de cultura ai oricarei natiuni:
Aventura celor doi frati este pe cat de uimitoare (nimeni ni mai jefuise banci de vreo 30 de ani) pe atat de credibila. ... Intr-un loc plin de arme de foc precum Texasul, escapada celor doi se poate sfarsi oricand letal.
Aceasta este concluzia a doi experti in neuroanatomie de la Scoala de Medicina a Universitatii Johns Hopkins din Baltimore, Maryland.
- Asa am sa fac Petre n-avea grija, pana diseara pe langa cei doi boi pe care-i are, va mai avea inca patru. ... Cum il rugara cei doi Mosi, omul raspunse cu voiosie:
google-analytics.com