"Strania povste a lui Benjamin Button", filmul in care Brad Pitt se naste batran, nu este departe de realitate. Doi copii din India, frati, arata ca doi pensionari din cauza unei boli extrem de rare de care sufera.
Keshav Kumar, in varsta de un an si sase luni, si sora lui Anjali Kumari, sapte ani, au pielea ridata, fata umflata si dureri de articulatii. Ei s-au nascut cu aceasta boala rara, pe care nici parintii lor, nici sora lor mai mare nu o poarta. Ei sunt batranii familiei”.
Iar simptomele bolii sunt exact cele o persoana obsnuita le capata odata cu inaintarea in varsta: pielea se lasa, articulatiile dor, vederea devine din ce in ce mai proasta si imunitatea este scazuta.
In timp ce micutii sunt tachinati pentru aspectul lor, ei viseaza la un remediu, insa doctorii din India cred ca pentru aceasta boala nu exista tratament, relateaza Daily Mail.
Oamenii din comunitate ii numesc batrani”, ceea ce este sfasietor, spune tatal copiilor. ”Am incercat sa gasim ajutor in comunitate insa ni s-a spus ca exista speranta doar peste ocean”, a adaugat acesta.