sportcalarasean.ro: Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei
Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Gestul fetei i-a scotat pe colegii liceencei, care o descriu ca fiind o fata cuminte, deloc excentrica, imbracata intotdeauna decent. Din acest motiv, apropiatii Stelutei au crezut ca este vorba despre o rapire avand ca autori membrii unui clan interlop din Calarasi. Aceasta stare a fost intretinuta chiar de fata, care le-a transmis, prin sms, rudelor sale ca sa afla la Bacau, intr-o camera cu mai multi tigani, dintre care unul are barba, iar un altul este ras in cap. Eleva Liceului Economic se pricepe la scenarii si l-a anuntat pe tatal sau ca a reusit sa scape si ca se indreapta catre casa in masina unei batrane. Toate acestea informatii nu au fost altceva momeli pentru cei aflati la Calarasi. In timp ce familia isi astepta fiica acasa, aceasta se indrepta impreuna cu iubitul sau spre Germania, acolo unde au ajuns in seara de Craciun si unde traiesc acum o frumoasa poveste de dragoste.
La Calarasi multa lume este inca in stare de soc, dar numai cine nu a iubit vreodata nebuneste nu intelege ca nu a fost vorba despre o rapire a Stelutei Ivanciu, ci despre o fuga in lume a unei tinere care isi doreste ca de acum inainte sa traiasca alaturi de Codrin Adrian Stan, un baiat curat, cinstit, muncitor, frumos, de care s-a indragostit nebuneste pe internet.
Steluta si Adrian nu trebuie judecati, ci lasati sa-si traiasca in liniste povestea de dragostea. Oamenii care si-au facut griji pentru eleva Liceului Economic sunt acum alaturi de ea, au incredere in iubitul ei si sunt nerabdatori sa afle povestea de la cap la coada, din momentul in care au vorbit prima oara, cum au pastrat legatura atat de mult timp, ce reactie au avut atunci cand s-au vazut pentru prima oara, cat de greu le-a fost drumul spre Germania, ce emotii au trait cand au trecut frontiera si cum au fost primiti la Illingen. Cei doi indragostiti isi vor face timp pentru a-si expunde povestea de dragoste findca un oras intreg a stat cu sufletul la gura in perioada Sarbatorilor de Iarna pentru ca nimeni sa nu pateasca nimic.
Ce i-a unit pe cei doi amorezati atat de tare a fost o melodie de-a dreptul emotionanta, pe care au ascultat-o de sute de ori in secret, unul de dorul altuia, pana cand au ajuns sa se intalneasca fata in fata, sa se imbratiseze, sa se sarute cu patima. Acest cantec i-a facut pe cei doi sa se iubeasca atat de tare incat sa fie gata sa fuga din tara pentru a-si putea duce la indeplinire fericirea.