Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni.
O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni. Unul dintre ei a decedat, suferind un stop cardio-respirator, iar ceilalti doi se afla in stare de inconstienta, potrivit Mediafax. Potrivit primelor informatii, cei trei parasutisti s-au ciocnit la o inalrime semnificativa.
Este vorba de doi barbati si o femeie care executau mai multe salturi de antrenament. La un moment dat oamenii care erau la sol au vazut ca trei oameni se indreapta spre pamant, si cel mai probabil parasutele acestora s-ar fi intersectat”, transmite corespondentul Digi24, Laurentiu Radulescu.
Unul dintre barbati, in varsta de 40 de ani, a decedat, iar celalalt, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost intubat, urmand sa fie transportat la spital. Acesta a intrat si el in stop cradio-respirator si ii sunt aplicate manevre de resuscitare. Femeia implicata in accident este constienta.
La fața locului se afla un elicopter si doua ambulanțe SMURD. Accidentul s-ar fi produs din cauza nerespectarii intervalelor de salt.
Nu-mi amintesc de un accident atat de grav in ultimii ani”, a spus Raed Arafat.