Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (4.58 secunde)
Astfel, incepand cu data de 1 ianuarie 2006, plata indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta pana la doi ani, respectiv trei ani, in cazul copilului cu handicap, care pana acum s-a facut de Casele Judetene de Pensii din bugetul asigurarilor sociale, urmeaza sa se faca din bugetul de stat, de catre Directiile Judetene de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (D.M.S.S.F.).
In ceea ce priveste deficitul comercial, acesta va continua sa creasca in urmatorii doi ani, o cauza putand fi si subfinantarea activitatilor de promovare a exporturilor.
Cu alte cuvinte, populatia nu va trebui sa suporte scumpiri la gaze in urmatorii doi ani, dar va trebui sa scoata mai multi bani din buzunar pentru produsele la care se intrebuinteaza gazele naturale.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. ... "Cei doi au fost numiti prin ordin semnat de Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, si vor coordona activitatea pana se va organiza concurs.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Daca ar fi apucat sa-l comercializeze, cei doi soferi ar fi obtinut pe marfa in jur de 20.000 de lei.
 Cu doi cai si multa munca Afacerea familiei Faltinski a pornit de la doi cai, pe care Constantin îi folosea la transportul unor marfuri din nevoia de a câstiga bani cu care sa-si întretina familia.
Alegerea celor doi reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul BCR a fost înlesnita de modificarea actului constitutiv al bancii, astfel încât cele cinci SIF-uri sa poata nominaliza mai mult de doi candidati.De aceasta data, cei cinci candidati nominalizati de societatile de investitii financiare au fost presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, directorul comitetului de directie din consiliul de administratie al SIF Moldova, Alexandru Matei, presedintele SIF Muntenia, Petre Pavel Szel, vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, si presedintele SIF Banat-Crisana, Ioan Cuzman.Dupa ce, la începutul anului trecut, mandatele lui Fercala si Teodor Horia Mihaescu (fostul presedinte al Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia) au încetat, cele doua locuri ale SIF-urilor în consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Române au ramas vacante, în conditiile în care cele cinci SIF-uri nu s-au înteles sa-si desemneze doar doi reprezentanti, asa cum prevedea actul constitutiv.
Proiectul de lege adoptat miercuri de deputati va duce la scaderea celor care-si doresc sa se intoarca la munca in loc sa stea sa-si ingrijeasca micutii pana ce acestia vor implini doi ani.
Consiliul Judetean Arad a organizat, marti, "Cina Porcului", eveniment in cadrul caruia doi porci au fost sacrificati, parjoliti si transati, conform normelor Uniunii Europene.
Potrivit lui Borbely, o motorizare Euro 5 de 1.100 cmc, care in prezent este scutita de taxa, va fi taxata cu 116 euro in cazul unei masini noi si cu 91 de euro in cazul unui autoturism vechi de doi ani.
In cazul unei motorizari Euro 4 de 2.000 cmc cu o vechime de doi ani, taxa va fi 1.326 de euro, fata de 1.060, cat este acun.
Renuntarea la cei doi e o gafa de tinerel. ... Patronul Realitatea TV nu va incerca insa sa-i intoarca pe cei doi din drum. ... Si cei doi jurnalisti au lansat acuzatii grave la adresa noii conduceri.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, la Ocram Televiziune SRL figureaza doi asociati: ... Unu la mana." • "Doi la mana, interesul nostru este sa vedem cum pot sa fie fructificate aceste participatii minoritare, daca ele au fost investite corespunzator.
Fiica cea mica a celor doi, Jennifer Hack, a venit si ea la eveniment. ... Pe cei doi ii leaga o prietenie care exista de multi ani de zile.
Intre cei doi, Basescu si Voiculescu, se poarta o crunta batalie politica. ... Are aproape 80 de ani si creste sase nepoti, ultimul de doi ani, desertati de fiica-sa care traieste in cort pe maidanele Italiei si Frantei, mereu in cautare de ceva. ... Are o pensie de doi lei.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
Impresarul celor doi, Zvonko Milojkovic, a agreat varianta, mai ales ca si gorjenii au mai scazut din pretentiile initiale.
Vizionarea meciului retur din Cupa Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a dovedit extrem de costisitoare pentrucei doi fotbalisti ai Stelei. ... In momentul in care au constatat disparitia obiectelor personale, cei doi au alertat imediat staff-ul si, mai apoi, politia.
Cardoso a facut cuplu cu Viera in centrul apararii in toate jocurile amicale ale primului stagiu, fiind clara intentia lui Grigoras de a roda cat mai mult relatiile de joc dintre cei doi.
google-analytics.com