Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (2.87 secunde)
Din acest punct de vedere, Dutu este convins ca lansarea si promovarea agresiva a lui Burcin va impinge lupta pentru primarie in turul doi, iar PD are sanse reale sa castige.
Scorul foarte mic, fata de media judeteana, a fost cauzat in primul rand de voturile scurse catre PLD si PC, din vina exclusiva a doi liberali recent adoptati, care au furnizat partidului cateva calcule gresite.
Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca CSAT va discuta si pe tema relatiilor cu Republica Moldova, in special privind consecintele deciziei autoritatilor de la Chisinau de a declara persona non grata doi diplomati romani.
"Imi pare rau pentru cei care se gandeau la turul doi, dar nu pot sa dau banii medgidienilor pe inca un scrutin, am de asfaltat in Medgidia!", in timp ce la Mangalia Zanfir Iorgus (PDL) ne-a declarat ca intra in turul doi, numai ca nu stie cu cine - Viorel Oleniuc (PNL) ori Claudiu Tusac (PSD).
"Social-democratii romani au obtinut un scor foarte bun la alegerile locale, care dovedeste atat ca electoratul de stanga din Romania este constient de nevoia de a pastra sau numi candidati de stanga in functii pe plan local, cat si faptul ca romanii au inteles, dupa patru ani la putere, ca dreapta romaneasca a adus numai dezamagire si promisiuni goale de continut, fie prin populism, scandaluri sau ineficienta", se arata in mesajul transmis de cei doi oficiali, potrivit unui comunicat al Delegatiei PSD din PE, remis miercuri publicitatii.
Intrat in turul doi cu 42% din voturile agigenilor, fata de 21% cat a obtinut Ion Ionita, Cristian Carjaliu are acum nevoie ca cei care l-au votat sa fie in continuare alaturi de el. ... Domnule Carjaliu, va asteptati sa intrati in turul doi?
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei. ... nu ati mai intrat in turul doi. Ne-ati promis turul doi.
Senatorul a spus ca i-a fost mila de cei doi "batranei luati cu hei-rupul de niste flacai vajnici", transmite corespondentul MEDIAFAX. ... Frunda, care este si un avocat recunoscut, a spus ca nu l-ar interesa sa sustina un eventual proces la CEDO al celor doi generali impotriva statului roman.
Florin Stancu nu si-a intrat bine in paine, ca trebuie sa fie nu doar prefect, ci sa faca si treaba celor doi subprefecti pe care ar trebui sa-i aiba. ... un director de cabinet, doi consilieri, un consultant si un secretar de cancelarie.
 Consilierii locali din comuna gorjeana Berlesti se cearta pe fotoliile a doi dintre colegii lor despre care nu stiu daca mai sunt sau nu membri de partid si daca isi mai pot exercita functiile publice in care au fost alesi.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Potrivit surselor citate, nominalizarile pentru cei doi directori generali la CFR SA si CFR Calatori au fost facute de catre PSD, partid caruia, potrivit intelegerii, ii reveneau cele doua posturi, in urma cu doua saptamani, dar ministrul Transporturilor si Infrastructurii nu a tinut cont de ele.
Au fost discutate chestiuni de interes comun ce au vizat atat proiecte ale celor doi ministri privind reformele de natura interna in Romania si Austria, cat si dosare europene si posibile proiecte bilaterale.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Sa nu uitam ca, de exemplu, la Mineriada din iunie ‘90 ghizii minerilor erau ofiteri de la Doi si un sfert. Cei care au vandalizat casa lui Ion Ratiu erau ofiteri de la Doi si un sfert.
Un singur sondaj dintre cele mentionate, al CURS, l-a dat pe locul doi, cu putin inaintea alegerilor, pe liderul PRM, dar cu mai putin de jumatate(!!!) din procentele luate, efectiv, la vot.
Potrivit sondajelor efectuate de-a lungul ultimilor doi ani, majoritatea alegatorilor s-au saturat de conflicte si de scandaluri politice. ... Din sondajele CURS reiese clar faptul ca lupta se da intre Traian Basescu, Mircea Geoana, in special, si Crin Antonescu - la o oarecare distanta de primii doi.
In ultimul timp, tot mai multi sustin ca Traian Basescu nu va intra in turul doi. ... Sunt mai multe argumente ca Basescu are dificultati reale sa intre in turul doi. ... Asta daca Basescu ar fi fost sigur de turul doi.
Doi cetateni romani au fost arestati si pusi sub acuzare intr-un dosar de escrocherie, in Franta, relateaza L'Alsace.fr.O localnica din Kembs a alertat fortele de ordine, vara trecuta.
google-analytics.com