Stelistii au patit-o si in Turcia: Martinovic si Iliev, jefuiti din neglijenta! "In trecut ne furau, dar lasau si rest" Cum rade Moti de rivali

Fotbalistii Stelei au un motiv in plus sa astepte mutarea in luxosul hotel Mardan Palace. Asta dupa ce in seara zilei de miercuri cineva a patruns in camera pe care o ocupau Novak Martinovici si Valentin Iliev si le-a furat acestora mai multe obiecte electronice. Oficialii Stelei au reclamat furtul la politia din Lara, insa pana acum nu a fost identificat autorul.
Vizionarea meciului retur din Cupa Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a dovedit extrem de costisitoare pentrucei doi fotbalisti ai Stelei. In timp ce jucatorii erau alaturi de restul echipei in sala de vizionare, doua laptopuri, doua telefoane mobile si un iPod au disparut din camera lor. In momentul in care au constatat disparitia obiectelor personale, cei doi au alertat imediat staff-ul si, mai apoi, politia.

Politia le-a cerut facturi

Din primele cercetari, se pare ca cei doi fotbalisti poarta o parte din vina deoarece si-au lasat deschisa usa de la camera atunci cand au coborat sa vada meciul. "E incredibil ce se intampla, dar bine ca nu l-au prins baietii pe hot ca iesea rau", au comentat stelistii incidentul. Colaborarea cu politia turca a decurs anevoios pentru ca oamenii legii nu cunosteau nicio limba straina si doreau sa ii ia pe cei doi pagubiti la sectie pentru a inregistra plangerea. "Politistii nu au reusit sa faca mare lucru, ba chiar au vrut sa le prezentam chitantele si facturile laptopurilor furate. Va dati seama ca nu aveam cu noi asa ceva", au spus jucatorii.

Pradati si in Austria

Nu este prima data cand Steaua are parte de astfel de evenimente in cadrul cantonamentelor. In luna iunie a anului trecut, in timp ce ros-albastrii se aflau in Austria pentru un stagiu de pregatire, mai multi stelisti au acuzat ca le-au disparut sume importante de bani din camere. La numai o zi dupa ce politia locala a anchetat cazul, hotii au dat o noua lovitura si l-au lasat pe Tatarusanu fara bani.

Eu am impresia ca stelistii se cam fura intre ei
Cosmin Moti, fundas Dinamo

Altadata ne furau, dar lasau si rest
Iasmin Latovlevici, fundas stanga Steaua