Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (3.26 secunde)
Europarlamentarul Cristian Preda (foto) nu mai are unde sa-si expuna pozitiile critice la adresa PDL. ... Intrebat in legatura cu ceea ce s-a intamplat blogului sau, Cristian Preda ne-a declarat ca accesul la el a fost distrus cu buna stiinta si intentie de un autor ramas necunoscut.
PDL plateste pentru pacatele Guvernului Directorul Centrului Roman pentru Politici Europene, Cristian Ghinea, spune ca Guvernul Boc plateste costuri politice pentru o serie intreaga de masuri nepopulare, unele necesare, iar altele gresite. ... De aceeasi parere este si democrat-liberalul Cristian Preda, unul dintre contestatarii politicilor Guvernului Boc.
Inpolitics afirma ca declaratiile lui Traian Basescu privitoare la faptul ca pedelistii Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F. ... "Asta-i stilul lui Basescu" "Tot ce a spus Traian Basescu referitor la Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F.
Prefectul Cristian Roman si subprefectul Daniel Moruzi au lasat de inteles ca au ingropat securea razboiului. ... Are atributii suficiente", a specificat prefectul Cristian Roman.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a anuntat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului, ca democrat-liberalii vor solicita in plenul de miercuri urgentarea dezbaterilor referitoare la cererea presedintelui Traian Basescu de reexaminare a legii privind sistemul unitar de pensii.
Inpolitics il citeaza pe Cristian Parvulescu:
Cristian Sovaila, celalalt subprefect, s-a intors de luni la munca dupa ce a fost in concediu medical. ... Or domnul Ciobotea nu a cerut acest lucru", a spus Cristian Sovaila.
Europarlamentarul Cristian Preda a inceput sa se rusineze ca face parte din partidul care se afla la putere, PDL. ... Mi-e rusine ca sunt in PDL auzind ca acest partid aplauda pe cineva care este trimis in judecata", a declarat Cristian Preda.
Subprefectul de Dolj, Cristian Sovaila, si-a pierdut postul ca efect al unei hotarari de guvern publicate ieri in Monitorul Oficial.
Punctul de vedere al noii aliante PSD - PD-L, exprimat prin vocea democrat-liberalului Cristian Achitei, a fost ca avand in vedere noua majoritate, este legal sa se schimbe vicepresedintele.
UNPR vrea sefia Senatului pentru Cristian Diaconescu Inpolitics informeaza: ... E vorba despre al doilea om in stat." UNPR doreste functia de presedinte al Senatului pentru Cristian Diaconescu (foto).
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a vorbit, miercuri, despre decesul cantautorul Cristian Paturca, spunand ca artistul a fost un om talentat si ca nu a avut niciun fel de ranchiuna fata de acesta, adaugand ca este regretabil ca a "sucombat" atat de tanar.
Traian Basescu l-a propus pe finantistul Cristian Popa la functia de premier. ... Cristian Popa, viceguvernatorul BNR, va fi propus grupurilor parlamentare PDL.
Cristian Radulescu:
Cristian Boureanu despre gruparea Preda-Macovei-Voinescu: ... Au preferat multi colegi, in loc sa explice deschis ce se intampla, si eu le reprosez europarlamentarilor nostri, Monica Macovei, Cristian Preda, si toti ceilalti ca n-au avut curaj sa se duca la Comisia Europeana si sa spuna acolo, domnule, parlamentari romani n-au imunitate.
Analistul politic Cristian Parvulescu considera ca, prin decizia de a o numi pe Elena Udrea sefa peste cei patru ministri, premierul Emil Boc i-a creat ministrului Turismului un avantaj competitiv fata de ceilalti membri ai Executivului, transformand domeniul pe care il conduce intr-o prioritate nationala si guvernamentala.
Politologul Cristian Parvulescu spune insa ca modificarea ponderii unei minoritati nationale intr-o unitate administrativ-teritoriale poate afecta dreptul ei la reprezentare in Parlament, lucru care contravine Cartei drepturilor omului.
Conservatorii il sustin pe Cristian Popescu Piedone pentru Primaria Capitalei, in timp ce Ponta si Antonescu si-au anuntat deja sustinerea pentru actualul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu.
Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
VIORELA GRECU) Demisia lui Cristian Popescu, Piedone pe numele de politician, era una asteptata in interiorul PC, dupa o serie de amenintari directe aruncate in ultimele saptamani.
google-analytics.com