Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (4.18 secunde)
Andrei a folosit prilejul ca sa-i atace pe fostii colaboratori ai directorului Adevarului, Cristian Tudor Popescu, Adrian Ursu si Bogdan Chirieac.
Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian. ... In documentatia CNADNR se arata ca, de fapt, noua autostrada va ajunge pana in zona localitatii Cristian.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Cristian Tudor Popescu (Gandul): ... Editorialul lui Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul
"Everyone is beautiful, we just make it obvious" este motto-ul dupa care ne ghidam zilnic, spune Cristian Scutaru.
Proiectul prevede, pentru sectorul Ploiesti â€" Brasov (Cristian) importante lucrari de arta, intre care 14 viaducte si 33 poduri cu o lungime totala de aproximativ 3 kilometri, precum si 2,6 km de tuneluri cu galerie dubla, reprezentand una dintre provocarile ingineresti cele mai complexe.
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Cristian Gatu presedintele Federatiei Romane de Handbal, a declarat, marti, pentru ca Romania si-a depus candidatura pentru organizarea turneului final al CE feminin din luna decembrie, dupa ce Olanda a anuntat ca renunta la organizarea acestei competitii.
Cristian Ciocan si-a pastrat centura WBO, dupa ce l-a facut praf pe Leif Larsen: ... in runda a saptea Cristian Ciocan si-a aparat cu succes centura WBO, dupa ce l-a invins prin K.O.
Daniel Cristian Martin (Romania) 02:02,30 3. ... Andrei Cristian Roman (CS Universitatea Cluj) 02:21,16 2. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3.
Au debutat sub tricolor Cristian Ganea (FC Viitorul) si Alex Baluta (CSU Craiova). ... Cristian Ganea (15. ... Cristian Sapunaru. Chile: 23.
Cine sunt, ce fac", realizata de Centrul Surse Deschise din cadrul SRI sub coordonarea directorului institutiei, George Cristian Maior. ... Cine sunt, ce fac", George Cristian Maior a precizat faptul ca suntem martorii unei premiere din mai multe puncte de vedere.
Unger, cu o prefata la traducerea in limba romana realizata de seful Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior. ... Cele trei carti - una despre Machiavelli, una despre Bismark si una despre Richelieu - sunt toate concepute, ca aparitie in limba romana, de directorul SRI, George Cristian Maior.
Tombola a fost insufletita de verva si entuziasmul lui Cristian Brancu, asa cum s-a intamplat si la evenimentul aniversar de 7 ani Exotique, un alt moment spectaculos in istoria brandului Exotique.
JAZZAPPELLA - My Butterfly CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet Două
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban. ... Cristian Brancu Premiul publicului/ Celebritatea anului:
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
La deschiderea expozitiei, dar si pentru a rememora figura emblematica a Doinei Cornea, au participat, Ex-Presedintele Romaniei, Emil Constantinescu, oameni de cultura, intre care istoricul Dinu Zamfirescu, Presedintele AFDP, Octav Bjoza, dar si fiul Doinei Cornea, Leontin Iuhas, precum si profesorul Ion-Cristian Chiricuta, pasionat de arta si prieten cu familia Doinei Cornea.
Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale pentru gluma proasta facuta miercuri dimineata, cand a spus ca l-a muscat o oaie, fapt ce a dus in derizoriu uciderea de catre maidanezi a baietelului de patru ani in urma cu circa doua saptamani.
google-analytics.com