Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (7.93 secunde)
Cristian Tudor Popescu) Condusul sub influenta alcoolului, ca si depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h, sunt infractiuni care merita ridicarea carnetului pe oricati ani, chiar si definitiv. ... (Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, este un remarcabil prozator, cu 16 carti publicate)
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
El este asistat de patru dintre cei mai tineri deputati - Nicolae Banicioiu (25 de ani), Mihai Apostolache (26 de ani), Daciana Sarbu (27 de ani) si Cristian Bosoiu (26 de ani).
Gratierea - act reprobabil al presedintelui Iliescu Gratierea lui Miron Cozma este un nou "act reprobabil " al presedintelui Ion Iliescu dupa acordarea ordinului "Steaua Romaniei " lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri Cristian Tudor Popescu la mitingul de solidaritate cu ziaristii agresati, unde s-a aflat in calitate de presedinte al Clubului Roman de Presa.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
APD, al carei presedinte este Cristian Parvulescu, a anuntat ieri ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o sesizare referitoare la incalcarea legii si Constitutiei de catre presedintele Iliescu si UN PSD+PUR. ... Alina Mungiu-Pippidi si Cristian Parvulescu, amenintati cu tribunalul, au decis sa contraatace
Ii voi aminti aici pe Aleodor Francu, cancelarul primului-ministru, pe Cristian Poteras, primarul sectorului 6, si asa mai departe. - Ati pomenit de numele domnului primar Cristian Poteras.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000.
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.
Puiu Hasotti, Teodor Melescanu, Cristian David, Dan Motreanu si Cristian Busoi. "Dupa ce comisia va stabili persoanele care vor participa din partea PNL la alegerile pentru locurile de europarlamentari, numele acestora vor fi supuse unei dezbateri publice", a conchis Hasotti.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat ca partidul pe care il reprezinta ii va cere presedintelui sa renunte la referendum, pe care social-democratii il considera inutil si costisitor.
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
In centrul orasului Topoloveni a izbucnit un conflict spontan generat de caravana PD-L, condusa de candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, Cristian Boureanu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca vicepresedintele Cristian Diaconescu va avea un loc sigur in viitorul guvern format de social-democrati pentru ca acesta si-a castigat galoanele "in lupta".
Surse din partid sustin ca unul dintre candidatii sustinuti de “Grupul de la Cluj“ pentru functia suprema este Cristian Diaconescu.
Si Cristian Telehoi, primarul din Cobadin, s-a plans ca acest an de mandat a fost unul greu.
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare a lui Cristian Preda, care in 7 iunie a obtinut un mandat de europarlamentar din partea PDL.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
google-analytics.com