Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (4.07 secunde)
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
La dosarul lui Cristian Cioaca au fost depuse, chiar in timpul procesului, mai multe scrisori, semnate sau anonime. ... Printre altele, in scrisoarea adresata instantei care-l judeca pe ex-politistul Cristian Cioaca, detinutul Nicu Parleteanu spune ca a fost partas-complice la asasinarea Elodiei.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR. ... Targul acesta mi se pare ok", ne-a spus Cristian Gabriel Serban.
Cristian Gheorghe, presedintele Asociatiei Romane de Patologie Pancreatica, a prcizat ca, in Romania, anual se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii pe an, iar in Franta, 65.000. ... Cristian Gheorghe. ... Cristian Gheorghe.
Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medicul naturopat de origine romana Cristian Rachitan, a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o in tara noastra. ... Ele inrautatesc calitatea vietii, a explicat Cristian Rachitan.
Exponatele provin din colectia personala a proprietarului Muzeului Kitsch-ului, Cristian Lica, realizata de-a lungul unor ani buni cu ajutorul consignatiilor, targurilor de profil si altor colectionari si imbogatita recent cu numeroase artefacte.
Avem una dintre cele mai mari si mai frumoase Gradina Zoologica din tara si facem eforturi permanente sa o intretinem si infrumusetam, a explicat Cristian Tatavura, directorul Zoo Calarasi. ... Gradina Zoologica din Bucuresti primea atunci peste 10 milioane lei!, spune Cristian Tatavura, directorul Zoo Calarasi.
Cristian Pirvu, manager vanzari la Gold Nutrition, a participat recent la Bucharest Running Marathon in Parcul Izvor. ... La maraton am avut reduceri de 20% la produse, a spus Cristian Pirvu.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Pe urmele lui Emil Racovita, de Cristian Lascu si Helmut Ignat, publicat recent la Editura Humanitas. ... Alaturi de cei doi autori ai volumului, speologul Cristian Lascu si fotograful Helmut Ignat, la eveniment participa dr.
Votul pentru sanctionarea lui Cristian Boureanu a dovedit ca PNL merge pe mana lui Calin Popescu Tariceanu si nu a lui Valeriu Stoica.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. ... - Cum v-a cucerit sotul dvs., regizorul Cristian Mihailescu ? ... Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu.
"Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor local, a accidentat patru persoane, ruland neautorizat cu un Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare CS 23 CRI, pe aeroportul din Caranasebes in timpul desfasurarii etapei a doua a Campionatului National de Viteza", potrivit unui comunicat trimis de ofiterul de presa al Federatiei Romane de Motociclism, Marc Sandu.
"In total au fost confiscate 35.750 de pachete de tigari, aceasta fiind cea mai mare captura realizata anul acesta", a subliniat comisarul sef Cristian Cucoreanu, adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie.
CRISTIAN de 23 de ani si P. ... Cristian un numar de 8 roti noi complet echipate de autoturism Dacia Logan, bunuri ce au fost ridicate in vederea cercetarilor. ... CRISTIAN si 19 zile pentru P.
Prezentatorul TV Cristian Tabara are din nou probleme cu legea. ... Cristian Tabara ar fi lovit masina unui fotograf si i-ar fi confiscat aparatul, dupa care a plecat de la fara locului.
Cristian Tudor Popescu, despre Serban Huidu: ... aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Cristian de 21 de ani, S. ... Cristian; ... Cristian si I. Madalin in stare de retinere, urmannd a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 si Judecatoriei Sectorului 2, cu propunere de arestare preventiva.
Astazi, la Tribunalul Arges, Cristian Cioaca a mai facut inca o incercare de a iesi din inchisoare. Condamnat pentru moartea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca a contestat hotararea Judecatoriei Pitesti care a decis sa ii amane liberarea conditionata.
google-analytics.com