Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (4.58 secunde)
Marea bomba a Congresului UNPR o reprezinta anuntul primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, ca la localele de anul viitor va fi sprijinit de UNPR.
Cristian Tudor Popescu, despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD Cristian Tudor Popescu a vorbit, in cadrul editiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Potrivit surselor Hotnews.ro, lista ministrilor la finalul negocierilor era completata cu senatorul Gabriel Berca (susținut de Vasile Blaga), Cristian Boureanu la Comunicații, Bogdan Dragoi la Finanțe, Cristian Radulescu la Agricultura, Anca Boagiu - Transporturi, Daniel Funeriu - Educație si Sulfina Barbu la Munca.
Cristian Preda crede ca Basescu ar trebui sa ceara reexaminarea legii lustratiei Eurodeputatul PDL Cristian Preda este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa retrimita Legea lustratiei la Parlament, intrucat in forma ei actuala nu tine cont de nuante, si se intreaba daca dreptatea fara discernamant e utila comunitatii noastre politice.
"Romania nu are tratat de extradare cu Kenya", a declarat pentru Hotnews.ro Cristian Diaconu, referent principal responsabil cu chestiuni consulare la Ambasada Romaniei de la Nairobi.
Cu Monica Macovei vicepresedinte, ar urma sa fie recuperat si Cristian Preda, mai ales in conditiile in care Ungureanu a tinut explicit sa-l nominalizeze cand a facut referire la declaratia sa "lasati intelectualii sa faca politica".
Cristian Parvulescu crede ca votul uninominal majoritar va fi respins de Curtea Constitutionala Analistul politic Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, a declarat joi in cadrul unei dezbateri ca sistemul de vot uninominal majoritar intr-un singur tur propus de USL va fi respins de Curtea Constitutionala a Romaniei.
Cristian Parvulescu:
Cristian Preda:
Batausului a inceput sa-i fie frica Cristian Tudor Popescu a comentat, joi seara, conflictul dintre Ponta si Basescu, acesta declarand ca premierulVictor Ponta nu a inregistrat o victorie mergand la Bruxelles, dar critica si atitudinea afisata de presedintele Traian Basescu.
Sta prost si in fiefurile PDL Politologul Cristian Parvulescu a interpretat sondajul dat publicitatii de IMAS. ... "Si daca avem 60% prezenta, nu 80% si tot e bine", a competat Cristian Parvulescu.
Castiga domnul Basescu la numaratoare sau pierde la numaratoare, e mai bine decat invalidarea referendumului.", a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Romania TV.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta. Silviu Prigoana si Cristian Preda au intrat in conflict inainte de alegerile locale din iunie. ... Tot in aceeasi perioada, Cristian Preda ii critica pe Emil Boc si Elena Udrea.
Printre ei se numara Romeo Raicu, George Scripcaru si Cristian Boureanu. ... Cristian Boureanu și Romeo Raicu ar fi la pachet.
Pragul referendumului, legat de posibila suspendare a lui Basescu Editorialistul Cristian Tudor Popescu nu este de acord cu existența unui prag de prezența pentru validarea unui referendum, pentru ca, spune jurnalistul, amintind de scrutinul din iulie 2012, pragul electoral poate anula voturile tuturor celor care au mers la urne și valida voturi inexistente.
Preda explica miza discutiilor intre premierul Ponta si PDL Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza pe blogul personal in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia este dispus sa discute cu PDL despre propunerile economice pe care le-a lansat public fostul partid de guvernare.
google-analytics.com