Cautare

2500 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (3.12 secunde)
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj. ... Primele calamitati in Dolj Seceta a inceput deja sa-si faca simtita prezenta in Dolj, chiar daca suntem abia la sfarsitul lunii mai.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Acestea sunt concluziile Camerei de Conturi Dolj, care a sesizat Parchetul pentru continuarea cercetarilor.Camera de Conturi Dolj a finalizat recent verificarile la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, pentru anul financiar 2006.
Acestea sunt concluziile Camerei de Conturi Dolj, care a sesizat Parchetul pentru continuarea cercetarilor.Camera de Conturi Dolj a finalizat recent verificarile la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, pentru anul financiar 2006.
Reprezentantii Primariei Craiova si ai mai multor localitati limitrofe (Podari, Isalnita, Simnicu de Sus, Ghercesti, Pielesti, Breasta, Malu Mare, Bucovat, Mischii si Carcea) au participat recent la o intalnire cu specialistii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru a identifica o lista de prioritati care s-ar putea transforma in proiecte cu finantare UE.
Drumul va incepe de la iesirea din Carcea, catre Cosoveni, va trece prin spatele satului Preajba, va strapunge DN 55 dupa Semtest, apoi va tine aproape de malul Jiului, urmand sa iasa aproape de podul peste Jiu, catre Podari.
Au inchiriat o hala la Carcea, iar datorita dezvoltarii din ultimii ani, spatiul a devenit aproape neincapator: ... Pe langa depozitul de carte de la Carcea, firma si-a deschis recent o librarie in Craiova, langa Biblioteca Judeteana.
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea. ... În procesul de productie de la fabrica de inghetata din comuna Carcea (langa Craiova) sunt angrenati 250 de oameni, care lucreaza in trei schimburi.
google-analytics.com