Cautare

1500 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (2.84 secunde)
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Una dintre declaratile care, cu siguranta, va produce valuri in lumea si asa destul de linistita a liberalilor salajeni s-a consumat ieri, in cadrul unei conferinte de presa.
Decizie istorica a noii conduceri Romtelecom. Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Incepand cu data de 1 februarie 2005, abonamentele RomTelecom s-ar putea scumpi. Printr-o solicitare formulata catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANRC), RomTelecom cere o rebalansare a tarifelor abonamentelor telefonice.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Daca ajungeti la Zalau, e bine sa vizitati Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau, unde veti putea vedea sectiunea de istorie antica specifica zonei, un lapidarium si nu numai.
Campanie de abonare la Romtelecom:
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Romtelecom pregateste lansarea unui nou serviciu de televiziune prin satelit. Potrivit unui comunicat de presa transmis de biroul de relatii cu presa al companiei, acest serviciu va fi pus la dispozitia clientilor la inceputul anului viitor, avand o calitate exceptionala si preturi competitive.
Clientii Romtelecom pot suna in Japonia fara niciun cost. Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
google-analytics.com