Cautare

192 de rezultate pentru "observator" (3.94 secunde)
Presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri ca, fata de momentul septembrie 2005, cand PD a fost acceptat ca observator in PPE, situatia democratilor in formatiunea europeana nu s-a schimbat cu nimic.
Tot luni, 24 mai, Antena 1 a fot lider de audienta si cu Observator matinal si Observator 16, cele doua jurnale de stiri inregistrand o audienta medie de 1.5% si respectiv 3% si o cota de piata de 26.4%, respectiv 14.3% pe targetul 15-54 urban.
Dorea sa ramana in afara, nu sa se implice in sufletul pacientului sau, sa fie doar un observator stiintific, detasat, rece, la distanta.
Saptamana aceasta se implinesc 45 de ani de la infiintarea Organizatiei Internationale a Francofoniei si 24 de ani de cand Romania a obtinut statutul de observator, in anul 1991, in cadrul organizatiei, iar in 1993 tara noastra a devenit membru al OIF cu drepturi depline.
Cu aceasta ocazie, grupul de lucru pentru extindere si calitatea de membru al PPE a decis sa recomande Biroului Politic al partidului primirea PD ca membru observator.
‚ÄěConsider ca activitatea de observator in PE a fost absolut necesara pentru a putea sa ne exercitam, in mod eficient, incepind cu data de 15 ianuarie 2007, activitatea ca deputati europeni.
Aceeasi solutie a primit-o si intampinarea depusa la BEJ si BEC de PSD, vizandu-l pe Neculai Tonita, observator din partea Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului. ... Conform informatiilor furnizate de conducerea BEJ Galati, Neculai Tonita isi daduse demisia din partid inainte de a deveni observator.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. ... Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal.
Specialistii spun ca intensificarea precipitatiilor in jumatatea estica si racirea vremii sunt generate de un fenomen meteo format in Marea Neagra. OSCAR STANCIU, expert meteo Observator: ... observator.tv)
Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS: https://apps.apple.com/ro/app/observator/id1179049588 ?Android:
Aboneaza-te la canal https://goo.gl/UZdr7c ?Urmareste cele mai noi stiri pe https://observatornews.ro/ Descarca APLICATIA OBSERVATOR ?iOS: https://apps.apple.com/ro/app/observator/id1179049588 ?Android:
Este de remarcat faptul ca marea Biserica Catolica are in organizatia Bisericilor Ecumenice doar statut de observator, iar celelalte biserici ortodoxe, exceptie facand Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol, refuza cu obstinatie acest gen de asociatii globalizatoare.
Perioada propusa pentru derularea programului este fie 21-23, fie 28-30 iunie, avand in vedere vacanta parlamentara si data inceperii mandatului de observator, respectiv 5 septembrie.
PNL-PD va avea 40 de observatori in 18 tari, PNTCD - 16 observatori in 12 tari, Uniunea Nationala PSD+PUR - 10 observatori in 4 tari, URR - 4 observatori in doua tari, UDMR - un observator in Ungaria.
Legea privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana a fost discutata in cursul zilei de ieri de Parlamentele Poloniei si Lituaniei. La sedinta plenara a Senatului polonez a participat, in calitate de observator, si ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Vasile Rudai a fost observator pentru ProDemocratia in turul intii si spune ca rromii care vor activa in sectii cunosc legislatia electorala.
Deputatul Adina Valean a fost desemnat sa preia locul de observator la Parlamentul European al Monei Musca. Valean este deputat de Calarasi si este membra a doua comisii parlamentare:
Iliescu, simplu observator La sedinta Biroului Executiv municipal a participat si fostul lider al partidului, Ion Iliescu. Dupa intrunire, Iliescu a declarat presei, destul de iritat, ca nu a venit in PSD sa ia locul cuiva.
Dupa ce se va intoarce din Italia, deputatul va pleca in perioada 27-30 iulie in Republica Moldova ca observator OSCE in cadrul alegerilor parlamentare, dupa ce Parlamentul ales la 5 aprilie 2009 a fost dizolvat, pe motiv ca nu a reusit alegerea Presedintelui Republicii Moldova.
google-analytics.com