Cautare

4831 de rezultate pentru "craiova case va 3fa a" (7.88 secunde)
Cauzele sunt legate de dezinteresul manifestat de autoritatile locale de-a lungul timpului pentru zona centrala a orasului, astfel mai multe edificii de patrimoniul cultural ajungand in situatia efectiva de a se prabusi, singurele "vestigii" ramase in urma lor fiind scheletele structurilor de rezistenta ale fostelor case (de exemplu ceea ce a fost odata casa Florentina), sau chiar simple gropi pe locul fostelor locuinte.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
Taxa de salubritate pentru persoanele care locuiesc la case a fost eliminata, dar se plateste in continuare.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
Romania ar putea deveni "un loc preferat de straini pentru achizitionarea caselor de vacanta, in locul Spaniei, care a devenit prea scumpa", declara recent directorul de marketing al Esop, Emilia Mielu, citat de NewsIn.
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi! M-am intrebat, pe buna dreptate, unde mi-a fost capul si cum am putut rata asa ceva?
Pretul apartamentelor se mentine ridicat, astfel ca foarte multi oameni se orienteaza catre terenuri si case.Foarte multi oameni asteptau aprobarea normelor pentru a accesa un credit imobiliar. ... Sucursala craioveana a uneia dintre aceste banci a înregistrat de doua ori mai multi clienti pentru creditele imobiliare.
Cresterea cotatiei euro in raport cu leul nu a mai creat panica la fel ca in alti ani: craiovenii au cumparat valuta doar daca le-a trebuit, in timp ce marile jocuri valutare se fac la banci Omul de rand nu mai reactioneaza imediat la socul valutar.
Normal ar fi ca pe piata locuintelor din Craiova, preturile sa scada cu 7.000-10.000 de euro.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
Omul Solomon cred ca a depasit momentul acela urat din viata lui, cand peste sase luni a stat arestat pentru o presupusa fapta de coruptie. ... A.S.: ... A.S.: ... A.S.: ... De ce nu va place sa va mai plimbati prin oras? A.S.: ... V-a cerut sfatul vreodata?
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare. Prima masura ar fi insa scoaterea de pe piata a societatii RETIM, care se ocupa cu salubrizarea in zona de vest a orasului.
Pentru a fi mai usor de reperat, TVR-istii vor purta tricouri inscriptionate cu mesajul "Si eu lucrez in TVR.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu. N-a reusit insa decat sa dea din nou cu oistea-n gard, din cauza juristilor din subordine, care i-au intocmit un drept la replica penibil.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). O data ce-si fac aparitia, acestea atrag dupa ele o reala crestere a pretului imobilelor din zonele respective.
Statul a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de 80,9% din actiunile AVIOANE Craiova, care urma sa expire pe 10 ianuarie. De data aceasta, termenul-limita a fost fixat pentru 28 februarie.
google-analytics.com