Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa. Cei doi soti au decis sa isi pastreze numele actuale dupa casatorie.
Fostul consilier al lui Ion Iliescu, Corina Cretu, a decis sa se casatoreasca cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. Noul cuplu a avut invitati din lumea politica, atat dintre europarlamentarii romani si straini, cat si din PSD si PNL.
Astfel, printre cei care i-au felicitat personal pe miri s-au numarat fostul presedinte Ion Iliescu, premierul Victor Ponta - care a venit alaturi de sotia sa, Daciana, colega la Parlamentul European cu Corina Cretu - precum si presedintele Senatului, Crin Antonescu si sotia sa, Adina Valean, si ea europarlamentar.
De altfel, la eveniment au fost invitati toti colegii europarlamentari romani ai Corinei Cretu, precum si toti colegii din conducerea PSD si ministrii.
Corina Cretu si Ovidiu Rogoz au spus "Da", in fata ofiterului sarii civile, sambata, la Casa Cununiilor din Sectorul 1, la ora 13.00, iar cununia religioasa a avut loc la biserica Sfantul Spiridon Vechi, preotul acestui lacas de cult fiind si nas de cununie, alaturi de alte doua familii.
Petrecerea a avut loc la restaurantul hotelului Rin, detinut de colegul sau de partid, vicepresedinte al PSD si primar al Sectorului 3, Robert Negoita.