Cautare

484 de rezultate pentru "contestatii 2010titularizare hunedoara" (3.92 secunde)
Sunt depuse deja peste 800 de contestatii si sper ca, prin intermediul comisiei de ancheta, sa vedem cine a facut consultanta in proiectele pe masura 322 care au iesit eligibile si finantate, sa vedem cine va castiga licitatiile pentru drumuri si cine a schimbat criteriile de eligibilitate", a precizat deputatul PNL.
Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii. La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
Intrucat cei doi au trecut o examinare de tip interviu, nu sunt admise contestatii. La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
Pentru PNL, acesta nu este un subiect. Contestatii se depun la Tribunalul Bucuresti, doar daca se doreste infiintarea unui nou partid.
Pare sa-l fi avut, pentru ca se semnaleaza in prezent contestatii in cadrul coalitiei guvernamentale (...)Presedintele putea chiar sa restituie Guvernului proiectul cu sugestiile sale, iar Guvernul avea obligatia sa-l reexamineze si sa-l aprobe in forma finala.
Luam in seama faptul ca avem un presedinte care ignora, anunta dinainte ca va ignora vointa electoratului si, de asemenea, trebuie spus foarte clar ca USL, care si-a depus de multisor actele la tribunal, a avut niste amanari datorita unor contestatii, s-au rezolvat, dar e termen in 15 august - va fi o alianta politica si electorala perfect legala si in momentul in care ea va castiga alegerile, nu vom mai sta sa vedem daca vrea domnul Basescu sau nu sa recunoasca votul acesta al romanilor", a spus Antonescu.
Sa fim prezenti aici conform programului de lucru (la grupuri) sau sa exercitam orice alte activitati ce tin de mandatul de parlamentar ( intrebari,interpelari, contestatii la Curte, noi proiecte legislative);
Daca la aceasta se adauga si perioada de contestatii, plus eventuala semnare a contractului si timpul cu organizarea, rezulta ca distributia va incepe dupa 15 iunie, in conditiile in care anul scolar se incheie pe 22 iunie.
Noile formatiuni, cum este platforma agrariana, au putin timp pentru a se inscrie la tribunal, mai ales ca aparitia unor contestatii poate prelungi termenele cu jumatate de an dupa alegeri.
In prima sedinta a Senatului este desemnata o Comisie de validare care se pronunta cu privire la legalitatea alegerii noilor senatori, analizeaza eventualele contestatii si poate propune chiar invalidarea mandatului unui senator in situatia in care alegerea acestuia s-a facut prin incalcarea prevederilor legii electorale.
"desemnarea candidatului de membrii de jos ai partidului este o chestiune de mare manipulare s de mare frauda si de mari contestatii".
Cat priveste numarul mare de contestatii la Curtea Constitutionala soldate cu decizii de neconstitutionalitate, aceasta demonstreaza ca Traian Basescu a reusit sa reduca (si) CCR la rangul de vioara in orchestra puterii sale.
Toate acestea au avut de multe ori drept consecinta, aparitia unui numar semnificativ de contestatii, depasirea termenelor de implementare a proiectelor si, nu in ultimul rand, pierderea unor finantari europene nerambursabile.In elaborarea pachetului de legi in sfera achizitiilor publice, s-a plecat de la problemele specifice tarii noastre pe diverse domenii.
O alta decizie s-a referit la radierea din UGIR - 1903 a Federatiei Nationale Patronale a Transportatorilor Rutieri din Romania, federatie care in urma cu ceva timp a dat in judecata Uniunea Industriasilor. Contestatii exista inca Pana aici totul bine si frumos.
Noi vom solicita lista salariatilor ce vor fi dati afara, un termen pina la care se pot depune contestatii si fixarea unei date la care vor fi analizate contestatiile.
Astfel, printr-o adresa semnata de secretarul de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, "in urma aparitiilor unor contestatii in mai multe judete ale tarii, comisiile locale sunt rugate sa informeze care sunt numele persoanelor din conducerea Sindicatului National al Taranilor Romani, membri ai comisiilor".
Unii dintre actionari au indoieli asupra corectitudinii celor intamplate la sedinta AGA, sustinand ca nu este exclus ca in termenul legal de 15 zile sa apara contestatii.
Organizarea licitatiei fusese aminata dupa ce mai multi ofertanti inscrisi in cursa au depus contestatii la caietul de sarcini realizat de Transurb.
Nu ma sperie amenintarea bancii ca va contesta rezultatul licitatiei pentru ca nu am mai vazut o licitatie de asemenea anvergura fara contestatie. Asteptam linistiti rezultatul acestor contestatii si nu pot spune decat ca vom urma prevederile legale", a declarat Ion Prioteasa.
„Va trebui sa organizam doua licitatii - una de încredintare a proiectului (pe 15 octombrie se va lansa) si una de încredintare a constructiei - si banuiesc ca legislatia ne va pune piedici“, a afirmat Albu, facând referire si la obiceiul românilor de a face contestatii.
google-analytics.com