Cautare

484 de rezultate pentru "contestatii 2010titularizare hunedoara" (6.92 secunde)
Parlamentari, prefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, directori de agentii de dezvoltare regionala, agentii de mediu si regii din Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj, Alba, Hunedoara si Mures au semnat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, Declaratia de principii intitulata „Ardealul –
Sibiu, Buzau, Deva, Hunedoara. Potrivit datelor furnizate de companie, capacitatea totala de productie a Boromir, în domeniul moraritului, atinge cifra de 1.300 de tone pe zi.
In evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) erau vacante 18.063 de locuri de munca, la nivel national, pentru perioada 7 - 14 august, cele mai multe fiind in Bucuresti - 2.176, Dolj - 1.389, si Hunedoara - 1.247, potrivit datelor publicate de institutie.Printre judetele cu cele mai multe posturi libere se numara si Clujul (753), Caras-Severinul (706) si Sibiul (703).
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, le-a recomandat ieri liberalilor, cu prilejul participarii la alegerile interne din Filiala Hunedoara, sa renunte la animozitatile cu membrii PD si sa gaseasca o cale de intelegere cu acestia.
Acesta este recidivist si a petrecut peste 15 ani la inchisoare pentru infractiuni violente, talharie, viol si furt. El fusese eliberat in urma cu cateva luni din Penitenciarul Barcea Marea din Hunedoara.
a€žMinoritatile care sunt in subminoritate numerica substantiala ar trebui sa aiba automat reprezentare in judetele Bistrita sau Hunedoara.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Atractive au fost si seturile din chihlimbar ce au costat 250 RON, seturile din ametist - la 170 RON si seturile din jasp din Brad, judetul Hunedoara, amonitii de Nurnberg si seturile din pandant si cercei din diverse cristale.
Ieri, PNL Hunedoara a aprobat rezolutia privind fuziunea cu PD, solicitand ca denumirea viitorului partid sa contina cuvantul "liberal" si ca toti termenii fuziunii discutati de conducerile centrale ale celor formatiuni sa fie apoi analizati in organizatiile teritoriale.
Iar ultimul exemplu dat de PRM in ceea ce priveste exigentele sale pare a fi cazul senatorului de Hunedoara, Viorel Duca, exclus recent din partid pentru ca nu a vrut sa se implice in rezolvarea crizei declansate de sentinta justitiei americane in cazul uciderii lui Teo Peter.
Pe de alta parte, deputatul PSD de Hunedoara, Ioan Timis, a declarat ca "in PSD au inceput executiile, cu metode comuniste", ale celor care s-au declarat sustinatori ai lui Adrian Nastase, autorul acestora fiind presedintele partidului, Mircea Geoana.
Cert este ca, pentru moment, cei din PSD Hunedoara au decis sa nu-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Timis, unul dintre sustinatorii lui Nastase, acesta fiind insa atentionat cu privire la declaratiile politice din ultima perioada.
Viceprimarul orasului Petrila, Dumitru Rascolean, este cercetat de o comisie din cadrul primariei, dupa ce o parte a consilierilor locali au sesizat ca edilul ar fi participat cu masina primariei, de 1 Mai, la o manifestare organizata de PSD - partid in care ocupa functia de presedinte al organizatiei din Petrila si vicepresedinte al organizatiei judetului Hunedoara.
Deputatul Bogdan Ciuca a declarat ca este vorba despre Petre Margineanu, liderul filialei PC Hunedoara, care a facut o gluma vizavi de problema lui Voiculescu cu CNSAS.
La polul opus se afla judetele Alba, Hunedoara si Calarasi.
In aceeasi perioada, viceprimarul Dicu a mai cumparat doua case, una de locuit si alta de vacanta, si trei apartamente in Valcea, Hunedoara si in Timisoara.
A doua filiala care a reactionat contra apelului a fost cea din Hunedoara, care a cerut excluderea din partid a celor trei semnatari, daca acestia "fac jocul altora", si le-a sugerat sa mearga la PD, unde "nu critica nimeni pe nimeni si unde exista o singura voce:
El a aratat ca imaginea PC "este dezastruoasa" in foarte multe judete, descalifican-du-se astfel, potrivit afirmatiilor sale, munca din filiale precum Galati, Prahova sau Hunedoara in care a sustinut ca PC are peste 20% in preferinta electoratului.
Crestin democratii revin la vechea denumire a formatiunii politice - Partidul National ¥aranesc Crestin si Democrat -, a anuntat ieri la Deva presedintele organizatiei judetene Hunedoara a PN¥CD, Emil Danci.
El mai sustine ca PC negociaza migrarea de la PSD, spre conservatori, si a unor grupari din organizatiile judetene social-democrate din judetele Alba, Bistrita, Arad, Hunedoara, Vaslui, Iasi si Bucuresti.
google-analytics.com