Cautare

817 de rezultate pentru "congres" (8.33 secunde)
Cred ca este chestiunea esentiala care trebuie sa preocupe partidul pana la congres. ... Se apropie un congres, cel tarziu in primavara anului viitor, si se va pune problema unui nou leadership. ... Asta inseamna motiuni alternative si presupune, inainte de congres si la congres, o confruntare serioasa.
Dan Diaconescu la congres: Eu voi fi Vlad Tepes varianta 2012 Realizatorul TV Dan Diaconescu a tinut azi un discurs tipic la primul congres al Partidului Poporului. La primul congres al partidului Poporului, la Palatul Parlamentului au venit toti sefii de filiale cu delegatii lor.
Am propus ca urmatorul Congres sa fie in 2016 Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa sedinta CExN, ca va candida la presedintia partidului la Congresul din 19-20 aprilie, el aratand ca a propus ca urmatorul Congres de alegeri sa aiba loc peste trei ani, in 2016, inainte de alegeri.
Pentru prima oara in domeniul nefrologiei, un congres medical va imbina teoria stiintifica si practica atelierelor de lucru. ... al IX-lea Congres National de Nefrologie, Dializa, Transplant Renal si Acces Vascular, cu participare internationala.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Asadar, cei care astazi - dintr-un motiv sau altul - incearca sa acrediteze ideea ca la Congres a fost un vot aranjat prin culise, ca nu stiu ce grupuri de interese din PSD l-au propulsat pe Geoana si tot ele, eventual il "controleaza”, ca nu stiu cine din conducerea partidului ar avea intentia sa creeze o structura de conducere in care sa existe o autoritate difuza in partid - se insala amarnic si acest lucru se va vedea in perioada urmatoare.
Formula de conducere a PSD cea mai agreata este cea cu presedinte, presedinte executiv si secretar general, alesi prin vot secret de catre Congres. Tot prin vot secret vor putea fi alesi si vicepresedintii, dar in doua variante - fie de congres, fie de consiliul national.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi seara ca va spune la congres pe cine sustine pentru sefia partidului, precizand ca Adrian Nastase este cel mai puternic dintre candidati. "Voi spune la Congres pe cine sustin.
In acest moment, chiar daca nu-si va retrage candidatura, el va fi nevoit sa se alature in final taberei Nastase, indiferent care va fi rezultatul de la Congres.
Este esential ca la Congres sa existe un vot secret“, a spus Ponta. ... Ponta este de parere ca, in cazul in care votul nu va fi secret, persoanele alese la Congres vor fi contestate si vor exista nemultumiri in randul membrilor partidului.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
De asemenea, toti candidatii propusi pentru a intra in Consiliul National si comisiile partidului au fost validati de catre cei prezenti la Congres. ... "La Congres, am putut sesiza, in mod evident, dorinta de schimbare si modernizare a partidului".
Doctorand in stiinte politice, Dan Voiculescu a tinut sa faca o trecere in revista a principalelor doctrine politice in fata delegatilor la congres.
Victor Ponta, presedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), a declarat ieri ca ideea organizarii unui Congres extraordinar al PSD este „o mare greseala“. Ideea organizarii unui Congres extraordinar al PSD are din ce in ce mai putini adepti in randul social-democratilor.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
Conducerea PSD a decis ieri ca un congres extraordinar al partidului nu se organizeaza si nu este oportun, a declarat liderul social-democrat Mircea Geoana. In acelasi timp, partizanii „la vedere“ ai ideii unui congres extraordinar au fost din nou pusi la colt.
Deputatul independent Corneliu Ciontu (foto) a fost ales sambata presedinte al Partidului Popular (PP), in urma schismei PRM, la primul congres al acestei formatiuni.
La congresul de la 9 decembrie se va vota modificarea Statutului, iar acest congres va fi precedat de o ampla dezbatere interna pe principalele elemente ale programului si alte Statutului", a spus Geoana.
Varianta organizarii unui Congres extraordinar a fost respinsa Cei prezenti la sedinta de ieri au decis ca "nu exista motive temeinice pentru organizarea unui Congres extraordinar".
Liderul PNL Galati a mai precizat si faptul ca cei din conducerea partidului au luat decizia de a se reveni la votul uninominal la Congres pentru ca este mai democratic. “Sper ca acest congres sa fie un semn de forta al PNL.
google-analytics.com