Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (3.13 secunde)
Candidatul PSD+PC la un mandat de deputat in Colegiul 19 Bucuresti, Liliana Minca, a declarat, duminica, la sectia unde si-a exercitat dreptul de vot, ca voteaza pentru toti romanii, pentru alta viata, pentru schimbare si a a facut apel ca alegatorii sa vina la urne.
Nici nu a devenit bine deputat din partea PD-L in Colegiul 19 al Capitalei ca deja este banuita de ganduri migrationiste de unii colegi de partid.
Primariile din Gorj aflate pe lista Robertei Anastase sunt cele din Targu Jiu, respectiv Colegiul uninominal in care a fost ales Victor Ponta, liderul PSD, Balesti - condusa de pesedistul Aristica Paicu, dar si Dragutesti, unde primar este liberalul Vasile Mosoiu.
Concret, Elena Basescu a urmat, cu maxima discretie, si a absolvit recent, in cursul acestui an, o forma de invatamant cu totul speciala, e vorba de cursul pentru Inalti Demnitari de la Colegiul National de Aparare, rezervat, in general, ministrilor, secretarilor de stat, prefectilor ori ambasadorilor.
Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL. ... Este o persoana numita de PD-L ca, in colegiul respectiv, sa sifoneze banii publici in beneficiul unor primari.
"Se discuta la un moment dat ca este colegiul pe care ar putea candida fostul premier Emil Boc, ramas liber dupa decesul deputatului UDMR Palfi Zoltan, insa intre timp este clar ca intentiile domnului Boc s-au schimbat si va candida la primaria Clujului, iar la nivelul lunii ianuarie, cand intarziau chestiunea, nu se stia clar care vor fi miscarile.
Secasan a fost ales in colegiul uninominal 2 din Circumscriptia electorala 11 Caras-Severin, acesta candidand din partea PDL. ... Parlamentarul a fost ales in colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala 19 Giurgiu, acesta candidand din partea PDL.
In forma actuala, daca un candidat cistiga colegiul, dar e membru al unui partid care ia mai puțin de 5% la nivel national, e nevoit sa cedeze locul urmatorului clasat.
USL va propune ca, in noua lege electorala, sa fie introdusa o prevedere speciala pentru candidatii minoritatii maghiare, astfel incat acestia sa poata ajunge in Parlament din judetele in care comunitatea detine minim 6% din populatie, dar candidatul nu castiga colegiul, a anuntat astazi Victor Ponta, potrivit NewsIn.
PDL a depus, in 31 mai, la Curtea Constitutionala sesizarea privind legea votului uninominalului initiata de Victor Ponta si Crin Antonescu si care prevede ca vor fi alesi deputati si senatori cei care au castigat colegiul in care au candidat si prin care pragul electoral a fost eliminat.
Judecatorii Romaniei nu accepta nici tonul, nici mesajul dictatorial al presedintelui tarii, a carui numire, printre altele, trece prin filtrul Curtii Constitutionale." COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA:
In calitate de alegator in colegiul in care candideaza Ludovic Orban, ma adresez Comitetului Executiv National sa ii respinga candidatura. ... Ceea ce promit solemn este ca in cazul in care Ludovic Orban candideaza in colegiul meu NU IL VOTEZ.
1) Liderul PDL, Vasile Blaga a pierdut batalia de la colegiul din Timis. ... Ceilalti insa, spre deosebire de Vasile Blaga, au reusit sa roada din procentajul concurentului USL, astfel inca"t acesta sa nu inchida colegiul.
Am cerut organizatiei PSD de la Satu Mare sa faca un sacrificiu si in aceste alegeri, pentru Colegiul 2, sa sustinem un coleg de la PNL, pe Ovidiu Silaghi, pe care l-am sustinut si in 2012, pentru ca eu cred ca aici nu se pune problema doar daca castiga PSD sau PNL sau Ovidiu Silaghi sau altcineva, aici se pune problema daca putem sa fim uniti pentru niste proiecte extrem de importante.
Colegiul Ministerului Sanatatii a aprobat saptamana aceasta ordinul ministrului privind programele si subprogramele de sanatate din 2006, care vor fi finantate de catre minister sau in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, informeaza RomNET, citind un comunicat al MS. Colegiul a aprobat patru programe nationale:
Conducerea AFDJ a decis sa preia nava “Apolodor” de la Colegiul Universitar DrobetaTurnu-Severin prin incheierea unui contract de asociere in participatiune intre cele doua parti. ... “Noi vom avea obligatia de a-i primi pe studentii de la Colegiul Universitar Drobeta Turnu-Severin sa faca practica pe nava.
"Colegiul director al AVAS a prelungit in sedinta din 6 septembrie oferta de privatizare a Electroputere Craiova, cu 30 de zile", au declarat marti agentiei Mediafax reprezentanti ai Directiei de Marketing si Relatii Publice din cadrul Autoritatii.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
Colegiul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a aprobat Nota referitoare la recuperarea ajutorului de stat de la Automobile Craiova SA, dispusa prin Decizia Comisiei Europene din 27 februarie, a anuntat ieri AVAS, printr-un comunicat de presa.
Colegiul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a aprobat Nota referitoare la recuperarea ajutorului de stat de la Automobile Craiova SA, dispusa prin Decizia Comisiei Europene din 27 februarie, a anuntat ieri AVAS, printr-un comunicat de presa.
google-analytics.com