Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (3.24 secunde)
Scapat de parcelare Mostenitoarea din Bucuresti, reprezentata de cabinetul de avocatura al lui Sergiu Andon, a cerut terenul de la Colegiul National „Stefan Velovan“ drept compensatie pentru unul pe care acum sunt construite blocuri. ... 32 si 30, Colegiul Tehnic de Arte si Meserii „Constantin Brâncusi“, Gradinitele nr.
Daca mai e necesar sa argumentez de ce celelalte doua teme erau secundare, sa spunem ca alegerile din colegiul 1 nu ar fi avut aceeasi magnitudine daca nu intra in cursa Prigoana cu Lamborghini, iar despre flacara violet s-ar putea ocupa cu succes doar OTV si ar acoperi cu prisosinta populatia noctambula interesata.
Cristian Rosu este elev in clasa a XII-a la Colegiul Nat;ional Emanuil Gojdu din Oradea si olimpic la fizica si astronomie.
Candidatul USL pentru colegiul Costesti - Topoloveni, Constantin Tamaga, considera relansarea agriculturii argesene ca fiind unul dintre domeniile prioritare pentru viitoarea guvernare, iar proiectele pe care le propune sau pe care isi doreste sa le poata continua pornesc tocmai de la aceasta necesitate economica.
In primul rand, vreau sa ma folosesc de acest prilej pentru a transmite, cu prilejul zilei de 1 octombrie, tuturor pensionarilor, persoanelor de varsta a treia din colegiul meu dar si din intreaga tara, gandurile mele cele mai bune si respectul pentru varsta, intelepciunea si toata activitate pe care au desfasurat-o de-a lungul vietii, si prin care au creat o parte a ceea ce Romania este astazi.
Gorjeanca Roxana Patrascu a luat aurul Roxana Patrascu, eleva la Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" ... Alexandra Carstea, eleva la Colegiul "Mihai Viteazul"
Astfel de dispozitive sunt instalate in multe locuri din lume, dar si in Romania, la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, la Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, la Colegiul National "A.
A fost ales in circumscriptia electorala nr.4 BACAU, colegiul uninominal nr.4, ales prin Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR). ... Dupa o auditie ce a avut loc la Atena, i-a fost oferita o bursa integrala la colegiul de muzica Berklee din Boston.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. ... Asa ca ne-am astepta ca ziua in care ne serbam colegiul sa fie legata cumva de viata artistei, poate fericita zi de nastere (2 noiembrie), sau tragica zi a decesului (29 septembrie).
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu". ... Alina scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
Rudele au facut plangeri la Politie si Colegiul Medicilor.Pentru ca avea dureri cumplite, tanăra din Calarasi a chemat ambulanta vineri dimineata. ... Intre timp, sotul femeii a depus plangere la Colegiul Medicilor din Calarasi, dar si la politie.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
careia i-au promis sprijin in alegerile din 25 mai, la care actualul ministru al Tineretului si Sportului candideaza pentru un post de deputat in colegiul 4 Ilfov.
Mai mult decat atat studentii de la Colegiul Nautic din Mogosoaia (!) sunt asemeni povestilor cu Feti-Frumosi, obtinand in doar 2 ani diploma de ofiter maritim, in timp ce toti ceilalti studenti la marina din universitatile de profil au nevoie de 4 ani !
Ziua de 14 septembrie a insemnat pentru colegiul nostru nu numai inceputul anului scolar, ci si o noua etapa in dezvoltarea ofertei de studiu a scolii pe care o reprezint. ... Elevii prezenti alaturi de parinti la deschiderea proiectului o'SCAR de la Colegiul Economic Costin C.
Conferinta va avea loc miercuri, 16 decembrie 2015, incepand cu ora 11.00, la Colegiul National al Asistentilor Sociali (Strada Biserica Amzei, nr.
Colegiul Farmacistilor: ... Publicitatea medicamentelor, care a avut loc anul trecut la Bucuresti, organizata de CFR, farmacistul Piotr Bohater, care a reprezentat Colegiul Farmacistilor din Polonia, sublinia ca, potrivit legii, cu mici exceptii, este interzisa publicitatea la orice fel de medicament si la farmacii.
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, dorind sa marcheze Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin (24-30 ianuarie 2016), organizeaza, in ziua de miercuri 27 ianuarie, cu incepere de la ora 13.00, o conferinta de presa.
google-analytics.com