Postarea anterioara era mult mai dura, dar am scos cateva pasaje. Am gresit, pentru ca am crezut ca javrele vor pricepe ceva din eleganta presedintelui Antonescu. Dimpotriva.
Au iesit Moisescu, Chiliman si Ludovic Orban la o conferinta de presa infecta, care echivaleaza cu o felatie publica prestata aparatului securistic basist.
In calitate de alegator in colegiul in care candideaza Ludovic Orban, ma adresez Comitetului Executiv National sa ii respinga candidatura. Si pe presedintele Antonescu il invit sa-i dea afara din PNL pe toti trei si gasca lor. Stiam ca Tariceanu e prea inteligent ca sa se preteze.
Ceea ce promit solemn este ca in cazul in care Ludovic Orban candideaza in colegiul meu NU IL VOTEZ. Ii tai numele si scriu deasupra: CURVA BASISTA. N-am sa fac asta doar daca: fie Ludovic Orban iese maine dimineata si recita refrenul lui Postelnicu, fie daca ramane sa candideze gasesc pe buletinul de vot Forumul German.
Jur ca pe Ludovic Orban nu-l mai votez, dupa mizeria de astazi. Si e chiar prima data-n viata cand jur, nu credeam sa fac asta.
Javre satajabile, jigodii corupte, imbarligate la parandaraturi basite.