Cautare

659 de rezultate pentru "colegiul" (3.61 secunde)
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... Este eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic din Bucuresti datorita inspiratiei Monicai Tatoiu, care a dat-o acolo.
E prea simplu sa spunem ca sarcina stimuleaza hormonii si asta e rau pentru cancerul de san." La Conferinta Europeana despre Cancer de San care a avut loc in martie 2010, Colegiul Regal de Obstetrica si Ginecologie a raportat ca sarcina este sigura pentru supravietuitoarele cancerului de san.
Senatorii Comisiei Juridice au analizat, fara a vota, o serie de amendamente la Ordonanta privind deconspirarea politiei politice, printre care cel potrivit caruia presedintele si premierul ar putea sa nu mai numeasca membri in Colegiul CNSAS.
Dupa inceperea cercetarilor Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, au iesit la suprafata multe legaturi ale acestuia cu Securitatea, sau cel putin asa reiese din cele declarate de membrii comisiei dupa intrevederile avute.
- Cum este vazut in Anglia statutul de Fellow in Colegiul Regal Britanic de Chirurgie (FRCS - Fellow of The Royal College of Surgeons), pe care tu il detii?
Disensiuni si "presiuni" in Colegiu Desi saptamana trecuta Colegiul CNSAS a decis, ca urmare a contestarii de catre opinia publica a unor verdicte luate la limita, ca abtinerile nu vor mai fi posibile si ca votul va fi de acum inainte secret, dupa cateva zile unii membrii ai Colegiului au au spus ca acesta procedura ar fi ilegala.
Constantin Ticu Dumitrescu, membru al CNSAS, a declarat ieri ca peste trei saptamani Colegiul va dezbate dosarele unor importante personalitati politice care s-ar putea regasi pe listele fostilor ofiteri de Securitate sau cele ale ofiterilor acoperiti, si nu in dosarele de informatori.
Colegiul CNSAS a mai luat decizii de necolaborare cu Securitatea ca politie politica si in cazul senatorului PNL Puiu Hasotti, al senatorului Radu Terinte, PC, si al deputatului Toro Tibor.
CNSAS se opune, in principiu, initiativei BOR prin care clerul doreste ca dosarele de Securitate ale preotilor sa fie studiate in mediu eclesial si nu de catre institutie, dupa ce Colegiul a discutat, in sedinta de marti, pe marginea acestui subiect. ... Abia atunci Colegiul va vota pe aceasta tema.
Colegiul CNSAS a dat ieri un verdict de colaborare cu fosta politie politica in cazul deputatul PNL Liviu Campanu, potrivit unor surse din cadrul institutiei.
Colegiul CNSAS a decis ieri ca fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu a facut politie politica, au declarat surse apropiate membrilor Colegiului.
Ea a acuzat intreg Colegiul CNSAS de atitudine ostila pe tot parcursul desfasurarii anchetei.
Comisarul european a fost mustrat in Colegiul Comisarilor pentru comentariile pozitive facute la adresa Monicai Macovei inainte de motiunea Senatului impotriva ministrului roman al justitiei, informeaza site-ul EUexpands, citand surse europene.
Colegiul Director al PD s-a reunit ieri pentru a stabili strategia de campanie pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu. ... De asemenea, Colegiul Director a convocat pentru azi si Consiliul National de Coordonare al formatiunii, intrunire la care este invitat si presedintele suspendat.
Colegiul Director al Partidului Democrat si Delegatia Permanenta a Partidului Liberal Democrat au aprobat, miercuri, unificarea celor doua formatiuni politice.
Conform lui Dan Ilie Morega, seful Corpului de Control al Guvernului are posibilitatea sa candideze in Gorj in colegiul 3 pentru un post de deputat sau in colegiul 2 pentru un post de senator.
Presedintele PNL Oradea, Lucia Varga, ne-a declarat ca a decis si a optat sa candideze pentru colegiul Alesd, candidatii fiind alesi dintre membrii marcanti ai PNL pentru zonele in care candideaza.
Cseke Attila, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, Iulius Delorean, consilier local, Szoboszlai Gáspár András si Sarkady Zsolt, directorul Filarmonicii de Stat din Oradea, fost deputat intre 2000 si 2004, care va candida in colegiul din Salonta.
In colegiul de deputati Orientul Mijlociu, Asia, Africa, din partea PNL va candida fostul ambasador al Romaniei in Israel Mariana Stoica.
Imprejurarea ca deciziile date de Colegiul Consiliului in solutionarea contestatiilor formulate in conformitate cu art.14 alin.1 ti art.16 alin.1 din Legea nr.
google-analytics.com