Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Marza, care este presedintele Ligii alesilor locali ai PSD, a declarat ca intalnirea presedintilor PSD ai consiliilor judetene are ca scop principal stabilirea, pe linie administrativa, a actiunilor viitoare.
“Unul dintre scopurile intalnirii este repozitionarea activitatii ca presedinti de consilii judetene, in conditiile in care suntem partid de Opozitie“, a adaugat el. Gavril Marza a mai spus ca presedintii PSD de consilii judetene vor discuta si despre modul in care vor actiona, in viitor, in relatia cu Guvernul. “In ceea ce priveste relatia cu Guvernul, il lasam sa se manifeste o perioada, sa vedem cum se comporta cu administratiile judetene, dupa care vom lua o decizie“, a mai spus Gavril Marza.
Presedintele PSD Suceava a mai precizat ca, in cursul zilei de miercuri, presedintii PSD ai consiliilor judetene si presedintii organizatiilor PSD din tara vor avea o intalnire cu conducerea PSD.