Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (8.42 secunde)
"Demnitarul, spre exemplu, nu are sanctiuni penale pentru conflictul de interese, in timp ce functionarul public este condamnat pentru conflictul de interese cu inchisoare de la sase luni la cinci ani", a aratat Marinescu.
"Dar stiti cum este, daca spui adevarul cu cinci minute inaintea celorlalti, toata lumea te considera nebun timp de cinci minute", a incheiat deputatul Eserghep.
Pentru a-i informa pe romani asa cum trebuie, PD a tiparit cinci brosuri, in mai multe zeci de mii de exemplare, pe care euro-observatorii pedisti le vor imparti in toate judetele.
"A venit, a stat cinci minute, cat cioara in pat, si a plecat" "Dupa ce in comisie reprezentantii tuturor partidelor au votat in consens raportul, dupa ce raportul a fost votat in Senat, proiectul de lege a fost respins ca urmare a votului negativ dat de toti parlamentarii PRM si majoritatea parlamentarilor PSD.
Fundatia lui Becali a avut de construit 46 de case, din care 16 se gasesc in stadiul de finisaj, 25 sunt la acoperis, iar cinci case sunt doar la fundatie. ... Ce sa pun in casa, ca nu mai avem nimic si suntem cinci persoane?
Liberalul nominalizat pentru functia de ministru al Economiei sustine ca situatia este dramatica la termocentralele Turceni si Rovinari care mai au carbune doar pentru maximum cinci zile. Vosganian a mai declarat ca intentioneaza sa atraga fonduri de circa cinci miliarde de euro pana in 2012 pentru modernizarea sistemului energetic.
In dorinta ca evenimentul sa nu fie intrerupt, ceea ce ar fi trebuit sa fie un mars pios si lin in memoria celor morti pentru libertate a devenit o cursa cu 50 de motociclete, cu viteza de 50 de kilometri pe ora, in jurul Casei Poporului, care nu a durat mai mult de cinci minute.
Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007. ... De precizat ca doi dintre cei cinci sunt si consilieri municipali - Teodor Radu si Octavian Podeanu, ambii membri PD.
"In cel mult cinci ani de zile, in cadrul acestui program, putem spune ca pretul gigacaloriei va cobori sub cel stabilit la nivelul pietei locale", promite edilul Mangaliei.
Congresul PNL este lipsit de miza Liderul grupului de initiativa pentru infiintarea PLD, Theodor Stolojan, a declarat la un post central de televiziune ca el a lasat partidul cu cinci vicepresedinti, dar cu 20 la suta in sondaje, iar "dansii il fac acuma cu 15 vicepresedinti, dar sub zece la suta".
Dupa termenul de 15 ianuarie, la care Tribunalul trebuie sa se pronunte asupra infiintarii PLD, se mai pot depune contestatii, in termen de cinci zile, la Curtea de Apel Bucuresti, al carei verdict este definitiv si irevocabil.
Pe langa acest efort financiar, primaria a reusit sa acorde 150 de milioane de lei, la care s-au adaugat si diverse sponsorizari, in vederea reconstruirii caselor unui numar de cinci familii.
Pentru cazarea, masa, diurna si "alte cheltuieli" ale soferului, consiliul judetean a scos din buzunar 20 de milioane de lei vechi, in conditiile in care un bilet de avion dus-intors pentru alesul doljean nu ar fi costat mai mult de cinci milioane de lei.
Comisiile juridica si de aparare ale Camerei Deputatilor au inceput dezbaterile la cele cinci proiecte de lege care fac parte din pachetul privind siguranta nationala, dar au constatat ca, pe acest pachet, nu exista un punct de vedere al Guvernului si nici al CSAT.
Lista cu cei trei candidati la functiile de vicepresedinti, respectiv chestor, in Biroul Permanent al Senatului, a primit initial 63 de voturi "pentru", cinci "impotriva" si o abtinere.
Voiculescu s-a referit si la demisia pe care Basescu a spus ca si-o va prezenta la cinci minute dupa suspendarea sa de catre Parlament.
In acest conditii, el va obtine un mandat de cinci ani cu siguranta, adauga publicatia londoneza.
Era suficient ca in ultimele cinci zile din cele 90 sa apara o ordonanta care sa spuna ca alegerile se organizeaza pe 15 septembrie sau 20 octombrie".
"Vrem sa ii aratam domnului presedinte cat inseamna cinci minute romanesti, adica cinci minute reale. Nu sunt ceasuri de oligarhi, asa cum primeste Domnia Sa, sunt ceasuri reale.
"Inarmati" cu pancarte inscriptionate cu "Valcea voteaza NuĀ !" si "Nu demiterii presedintelui BasescuĀ !" ori cu chipul lui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan, cu steaguri si sepci cu texte pro Basescu, ramnicenii au petrecut in parcarea de langa Casa Stintei aproximativ cinci ore.
google-analytics.com