Cautare

5855 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 cluj" (2.90 secunde)
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale. ... Serban Radulescu este medic chirurg, profesor universitar si a fost presedintele PNTCD Cluj. ... Cluj-Napoca Casatorit: ... Cluj - Napoca, Str.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD. ... 90% din banii alocati judetului Cluj merg la primariile "portocalii".
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
google-analytics.com