Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (2.81 secunde)
Ca daca o sa iasa cinci milioane de oameni in strada, ce spui: ... Poate ca si astazi, cand trebuie sa mergi la cinci ministere sa-ti dea avize, poate ca unele ministere blocheaza.
Lucrarea a trebuit reluata anul trecut, deoarece in urma cu cinci - sase ani fostul constructor, firma Proodeftiki, a dat faliment. ... Nu neaparat, pentru ca drumul a fost sub trafic mai bine de cinci ani.
In afacere au fost implicate cinci firme din Gorj, Bucuresti si Petrosani. ... Intreaga afacere, care a urmarit rambursarea de TVA, s-a derulat intr-o singura zi - 31 octombrie 2003, iar obiectul tranzactiei dintre cele cinci societati au fost doua locomotive.
In acest moment, social-democratii au 16 presedinti de Consiliu Judetean in functie, deci le vor mai ramane dreptul sa nominalizeze cinci candidati pentru aceasta pozitie.
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
La primul tur de scrutin al alegerilor parlamentare si prezidentiale, din 28 noiembrie, Pintea a votat in locul a cinci persoane care erau plecate la munca in strainatate.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat ieri la privatizare cinci firme rezultate prin divizarea societatii Nitramonia Fagaras, potrivit unui comunicat al institutiei.
Atestarea se face ilegal, deoarece ea trebuie facuta de o comisie formata din cinci membri, conform legii, a precizat Razvan Avram.
Cofinantarea "Fermierului" se aloca prin Banca Comerciala Romana (care a castigat licitatia) cu dobanda de 5% pe o perioada de maximum zece ani si cu o perioada de gratie cuprinsa intre unu si cinci ani.
Astfel, din cei 35 de parlamentari, 12 vor fi de la PSD, sapte de la PNL, cate cinci de la PD si PRM, trei de la UDMR, doi de la PC si unul de la Minoritati.
Senatorul PRM a indicat ca fonduri pentru tiparirea bibliei “zece procente din profitul anual al BNR si cate cinci procente din profitul anual al Companiei Nationale Loteria Romana si fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului“.
Cat priveste declaratiile liberalului Valeriu Stoica, potrivit carora premierul s-a contrazis in cinci zile de cinci ori, prin urmare, el ii cere lui Tariceanu sa demisioneze, senatorul Puiu Hasotti declara ca, dimpotriva, membrii PNL il sustin pe Tariceanu.
Compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV reduce de sambata pretul benzinei comercializata in reteaua proprie de distributie a carburantilor, cu cinci bani pe litru, ti va mentine pretul motorinei.
Miercuri seara cursul de schimb a coborat in doar cinci minute de 3,37 lei pe euro la 3,3630 lei pe euro. ... Cotatiile au coborat in mai putin de cinci minute cu 0,7 bani", a declarat senior economistul ING Bank, Ciprian Dascalu.
Iminenta construirii podului Calafat-Vidin a atras investitori de acum cinci ani, iar acestia se reprofileaza, mai nou, pe domeniul agricol: ... Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri:
Iminenta construirii podului Calafat-Vidin a atras investitori de acum cinci ani, iar acestia se reprofileaza, mai nou, pe domeniul agricol: ... Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri:
El l-a contrazis pe secretarul Camerei, Titu Gheorghiof, care declarase ca Regulamentul nu are caracter de lege si, prin urmare, pentru aplicarea acestuia nu este necesar sa se astepte cinci zile, cat este termenul pentru sesizarea Curtii Constitutionale in cazul legilor.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Petrom va majora de azi pretul benzinei cu cinci bani pe litru, in timp ce la motorina pretul va ramane neschimbat.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
google-analytics.com