Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (7.53 secunde)
Avem un restantier la fiecare cinci clienti care au luat credite bancare. ... Starea jalnica a economiei romanesti are cinci cauze principale:
De multe ori, societatile salvate de la faliment in urma cu patru-cinci ani, prin schemele de ajutoare de stat permise la vremea respectiva, nu au reusit sa se redreseze si acumuleaza in continuare datorii si pierderi, chiar daca au "papat" zeci de milioane de lei din vistieria statului.
De maine, notarii din Capitala si cinci judete reduc tarifele, din cauza scaderii tranzactiilor cu case, apartamente si terenuri. Este vorba despre notarii din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman.
Firma afaceristului doljean a dat insa o teapa de cinci miliarde de lei tocmai Primariei Tirgu Jiu, condusa de primarul Florin Circiumaru, actualul presedinte al PSD Gorj.
Se accepta orice plata, 10, 15, 20 la suta din suma datorata. Chiar si cinci lei daca se dau sunt acceptati", a spus Sorin Marcu.
Pentru inceput, vreau sa va spun ca am avut privilegiul sa fac parte din industria auto timp de 39 de ani si am avut oportunitatea sa locuiesc in cinci tari.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. Aflat pe Str. Romulus Guga nr.
Achizitionat de Lazio in vara pentru 5,8 milioane de euro de la Panathinaikos Atena, Cisse a fost cedat de romani pentru doar cinci milioane de euro. In varsta de 30 de ani, Cisse a marcat doar cinci goluri pentru echipa Lazio Roma.
Vicecampioana a Romaniei de cinci ori: ... Finalista a Cupei Romaniei de cinci ori: 1975, 1985, 1994, 1998, 2000; Semifinalista a Cupei UEFA:
Internet in aproape orice obiect din jurul nostru In prezent smartphone-urile si tabletele sunt terminalele mobile despre care se vorbeste cel mai mult, dar ce se va intampla in cinci - zece ani, cu ce ne vom conecta atunci la internet si ce va ajunge sa fie la moda?
Ciuhandu are in acest moment cinci functii de parlamentari, doua de secretar de stat si doi subprefecti. ... Alt avantaj al PD-ului sunt si cele cinci posturi de parlamentari pe care le-a castigat prin virtuala coalitie cu PPCD.
Liderii partidelor din Coalitia guvernamentala au convenit in sedinta de luni seara a CNC ca in comisiile permanente ale Camerei Deputatilor sa se incerce accelerarea adoptarii articolelor proiectului legii Statutului minoritatilor, desi nu s-a ajuns la o pozitie comuna privind articolul cinci.
Magistratii, dupa ce au ascultat pledoariile lui Antonie Iorgovan, avocatul conducerii CJC, si a lui Ion Popescu, avocatul celor cinci consilieri, au decis ca vor da sentinta definitiva pe 3 aprilie a.c.
Magistratii, dupa ce au ascultat pledoariile lui Antonie Iorgovan, avocatul conducerii CJC, si a lui Ion Popescu, avocatul celor cinci consilieri, au decis ca vor da sentinta definitiva pe 3 aprilie a.c.
Oaspetii se afla intr-un turneu de cinci zile in Romania, urmand sa viziteze mai multe localitati insotiti de reprezentantii familiei regale din Romania. ... "Este o invitatie pe care le-am adresat-o pentru a le arata frumusetile Romaniei, iar oaspetii vor sta in tara cinci zile", a declarat scurt principele Radu.
Cinci minute de independenta te fac democrat Probleme de "racolare" au aparut si intre partidele care formeaza Alianta DA. ... "Eu nu vad protocolul sub aceasta forma, ca daca esti cinci minute independent se cheama ca nu ai fost niciodata membru de partid", a precizat Mario Oprea.
Jividen spune ca intalnirea a durat cinci minute, terminandu-se cand OZN-ul rosu s-a indepartat cu o viteza foarte mare, disparand dincolo de orizont in directia New Orleans.
Explorari cosmice dincolo de cele cinci simturi (Autor : ... Intr-o dupa-amiaza de duminica, pe cand era deja de vreo cinci ani in acea unitate de clarvazatori ai armatei americane, urma sa mearga undeva cu sotia.
Au constatat cu aceasta ocazie ca trei murisera in accidente de masina, cinci au fost diagnosticati cu tumori pe creier, dintre care doi au si fost operati, alti doi erau internati in ospicii, iar ultimii doi au fost imposibil de gasit.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
google-analytics.com