Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.57 secunde)
Cele mai tari declaratii "Basescu 'cinci minute', pentru ca asa il cheama acum, isi finanteaza campania electorala din surse dubioase.
PNL nu are nici o intelegere cu PSD, dar intreaga clasa politica, in afara de PD si Stolojan, este revoltata de atitudinea presedintelui "cinci minute".
"Basescu are cinci mandate la putere si de fiecare data si-a tradat partenerii: ... Enescu le-a taxat si pe "cartitele liberale", cei cinci membri PNL care au format ulterior PLD.
"Avem rugamintea ca, in calitatea dumneavoastra de presedinte al Consiliului de Onoare al Ordinului National "Steaua Romaniei", sa supuneti analizei acestui Consiliu propunerea retragerii Ordinului National 'Steaua Romaniei' cetateanului Corneliu Vadim Tudor", se preciza in documentul semnat de cei cinci.
"Alianta de cinci partide nu vrea sa plece de la putere sub nicio forma si se va agata de orice pentru a ramane la putere. ... Diferenta se vor strange cu presiuni in fiecare ora din partea coalitiei de cinci partide.
Astfel, deputatul PC Ioan Tundrea a dezvaluit ca atat el, cat si alti parlamentari conservatori au fost "bombardati cu telefoane din cinci in cinci minute pentru a fugi catre PD" si a semna motiunea de cenzura.
"Cred ca speranta de viata a Guvernului Tariceanu II este de trei-cinci luni, pana la alegerile europarlamentare", a spus Flutur.
Dupa parerea lui Telegan, autovehiculele care au astfel de motoare sint cele mai poluante, iar eliminarea acestora in maxim cinci ani ar duce la o incetinire a fenomenului incalzirii globale, ale carui urmari se observa mai ales in zilele toride de vara.
Pe locul patru s-a clasat, in urma examenului pentru alegerile europarlamentare, Petru Lucian Milea, 36 de ani, de ocupatie inginer, care a primit 93 de puncte, iar pe locul cinci, Octavian Olteanu, 33 de ani, de profesie economist, cu 92 de puncte.
Radu Berceanu a precizat ca cei cinci prefecti fosti membri PD au fost schimbati in functie de fapt nu de catre Guvern, ci printr-o decizie a PNL.
Tot ieri, a fost ales si Biroul Municipal, al carui presedinte de drept este tot Mircea Stoian, alaturi de cinci vicepresedinti, din care unul este consilierul municipal Horia Caliminte.
Ieri, la Palatul Cotroceni, in mai putin de cinci minute, s-a desfasurat depunerea juramantului de investitura in fata presedintelui, de catre noul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Iuliu Winkler.
"Delegatii oficiali, participanti la cea de-a III-a Adunare Ecumenica, am luat cunostinta cu stupoare de faptul ca cinci tineri reformati din Oradea au fost retinuti de Politia din Sibiu, fiind apoi condusi la sediul politiei fara nicio justificare si retinuti timp de trei ore.
Din 1979 deputatii sunt alesi prin vot universal direct pentru o perioada de cinci ani. ... votul universal direct, reprezentarea proportionala si un mandat de cinci ani care se poate reinnoi.
Din 1979 deputatii sunt alesi prin vot universal direct pentru o perioada de cinci ani. ... votul universal direct, reprezentarea proportionala si un mandat de cinci ani care se poate reinnoi.
Pe locul patru s-ar situa PNG cu 8%, pe cinci, UDMR si PRM cu cate 6 procente. Pe locul sase a urcat PLD, partid care pentru prima data atinge pragul de cinci procente necesar intrarii in Parlament.
Presedintele Basescu a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu ar trebui sa demisioneze din decenta, pentru ca a mintit, seful statului aratand 16 scrisori nedeschise de la acesta, spunand ca le-a lasat intacte dupa ce a vazut minciunile din primele cinci.
Ministrul Transporturilor a ramas fara permis de conducere pentru 30 de zile si a fost sanctionat cu cinci puncte amenda, pentru ca a declarat accidentul cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 ore.
Ministrul Transporturilor a ramas fara permis de conducere pentru 30 de zile si a fost sanctionat cu cinci puncte amenda, pentru ca a declarat accidentul cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 ore.
Cel mai "descurcaret" Printre cei care au stiut sa faca un ban cinstit din investitiile imobiliare se numara deputatul PD-L, Petru Lificiu care detinea, la inceputul anului trecut, cinci terenuri cumparate la Corbeanca, Campulung Moldovenesc, Glina, Vlasca si Predeal si cinci locuinte achizitionate, in familie, la Bucuresti, si una la Busteni, care aduc cea mai mare parte din veniturile familiei.
google-analytics.com